Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledej: "Ovo je Partizanov ključ pobede nad Realom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krilni centar crno-belih u prvi plan ističe Obradovića

  • 0
Košarka Partizan-Real veterani Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaš Partizana Zek Ledej dao je intervju za "basketnews" u kom je govorio o četvrtom meču koji njegov tim očekuje protiv Reala u četvrtak veče!

Pre nego što se dotakao samog sporta, Ledej je najpre izjavio saučešće svima koji su pogođeni u tragičnoj pucnjavi u školi na Vračaru u sredu ujutru.

- Strašno. Veoma je tužno. Moje saučešće svima, ovo je jednostavno užasno - počeo je Ledej koji je otkrio ključ Partizana za četvrti meč:

- Srećom, imamo najboljeg trenera u evropskoj istoriji. Vidimo kako on ocenjuje igru i kako gleda na igru. Imamo zaista i pametan tim i iskusne igrače. Samo ga svi slušamo i smišljamo različite načine da napadnemo. O tome se i radi u plej-ofu, moramo da izađemo i odgovorimo na prilagođavanja koja su oni napravili.

Nastavio je Ledej da govori o duelu sa "kraljevskim klubom."

- Moramo da nastavimo sa kontinuitetom koji smo imali u prvom poluvremenu. Da pronađemo način da se prilagodimo u hodu. Kao igrači, moramo da vidimo tok igre. Treneri mogu da urade samo nešto sa strane. Mi moramo da budemo ti koji će da vide te male stvari na terenu i da iskoristimo prednost našeg tima kako bismo ih napali. Dobro je i što sada imamo Lesora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA