Vreme čitanja: oko 1 min.

U potpunoj tišini, sa cvetom: Grobari najavili prvo poluvreme bez navijanja zbog tragedije na Vračaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli vode sa 2:1 u seriji i fali im jedna pobeda kako bi otišli na fajnal-for. U suprotnom, igraće se i peta utakmica, ali u Madridu

  • 7
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Uoči četvrtog meča Partizana i Real Madrida u Areni, navijači crno-belih najavili su da neće biti organizovanog navijanja u prvom poluvremenu, a pružiće se podrška porodicama stradalih u masakru na Vračaru.

- Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja.

Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnost utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je  u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet.

Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo svi uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije.

Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan! - piše u saoptenju koje je objavljeno na Instagramu.

Crno-beli vode sa 2:1 u seriji i fali im jedna pobeda kako bi otišli na fajnal-for. U suprotnom, igraće se i peta utakmica, ali u Madridu.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić o masakru u školi: "I ja sam otac dvoje dece..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ano orokamono

    4. maj 2023 | 14:15

    oce ih proci u drugom poluvremenu ?

  • SVI SLOZNO DO POBEDE

    4. maj 2023 | 15:53

    NEMA PESME SAMO HUK I ZVIZDUKE , IDEMO .

  • gs- su

    4. maj 2023 | 16:26

    Ako ne navijamo bolje da predamo. Sačekamo petu, pa šta nam bog da, ako nam se još neko povredi završili smo sezonu, uništio nas je kapiten. Kao loša krava, da puno mleka pa šutne kofu i prospe sve. Jbg, takva sreća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA