Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradovića iznerviralo jedno pitanje na konferenciji: "Šta da kažem, da ponovim ovo na engleskom?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema šta da se ponavlja, jasna je situacija što se tiče Željka

  • 8
Željko Obradović Printscreen: Youtube/ BC Partizan TV

Trener Partizana Željko Obradović pošteno je, u sportskom maniru, čestitao Real Madridu na pobedi i izjednačenju u seriji na 2:2, te istakao da ono što su crno-beli pokazali nije bilo dovoljno.

- Čestitam Realu na pobedi, ovo je slično kao što je bilo pre dve večeri. Jedan skok koji smo ispustili, koji je Tavares pogodio, on je odlučio utakmicu. Imali smo dva otvorena šuta, nismo pogodili i tu je utakmica bila gotova. Borili smo se, napravili smo sve, ali to nije bilo dovoljno - rekao je Obradović, a zatim dobio pitanje o učinku pojedinaca, što ga je naljutilo.

- Ne znam šta bih rekao, da ponovim ovo što sam malopre rekao na engleskom? Kad se pogleda statistika imali smo 11 šuteva više od Reala, jedan manje za tri poena i isti broj slobodnih bacanja, to znači da smo imali 10 poseda više i izgubili smo onako kako smo izgubili. Borili smo se, naterali smo ih na 12 izgubljenih lopti. Tu je negde ta prednost naša, ali nažalost, promašivali smo otvorene šuteve i u pojedinim trenucima bili brzopleti kao i u prethodnoj utakmici - odgovorio je.

- U ovim neverovatnim okolnostima u kojim smo igrali, ono što je jako važno, to je velika zahvalnost našim navijačima u ovoj neizmernoj i velikoj tragediji da su došli u ovolikom broju i da su ponovno bili svim srcem uz našu ekipu. Hvala im, jedino što mogu obećati jeste da ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo za petu utakmicu - zaključio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari posle drugog poraza od Reala ovom pesmom su ispratili igrače Partizana na majstoricu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    5. maj 2023 | 08:20

    Tek ces da se nerviras kralju, dosta je bilo ludila i nerealnih pobeda, ceka te Kampaco i Kalemegdan, opet ces da menjas boje ko semafor!

  • Goran

    5. maj 2023 | 08:41

    Koliko nerealna izjava Obradovića!!! Skok u napadu, koš i faul su potpuno realna situacija koja se na utakmici dešava po nekoliko puta. Od igrača 2.20m se to realno i očekuje da uradi... Ali, čovek ni da pomene ČETIRI POENA Madara u svega 3s, dve osvojene lopte i drugi koš, slučajan da slučajniji ne može biti na 1:19 do kraja!!! To je sve u redu, ali je skok u napadu Tavareša "zabranjen" i zaslužen poraz će pravdati upravo tom situacijom? E baš je tako, ali malo sutra!

  • Branimir

    5. maj 2023 | 07:55

    Tebi bi bilo da uživaš u šljivovici i prestaneš kukati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA