Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nikada nisam voleo da igram protiv Reala, uvek se žale kod sudija": Micov oštro opleo po Madriđanima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati srpski košarkaš je pričao o tome šta očekuje u majstorici u "WiZink centru"

  • 1
Vladimir Micov Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Košarkaši Partizana u sredu od 21.00 čas igraju majstoricu protiv Real Madrida, gde će imati ujedno i poslednju meč loptu da se domognu plasmana na Fajnal for, pošto su prethodne dve u Beogradu propustili.

Neće biti nimalo lako, a o tome svedoči i poznati srpski košarkaš, Vladimir Micov, koji je u razgovoru za Mozzart Sport istakao kako verovatno niko nije mogao u Madridu da očekuje da će Partizan povesti sa 2:0.

- U Realu sigurno nisu mogli da zamisle da će im Partizan napraviti ono što se desilo. Gledam to i kroz sve što sam prošao u svojoj karijeri, razmišljao sam: 'Okej, 2:0 je za Partizan, to je to', da će se rešiti u Areni. Onda su krenule igrarije i spekulacije da treba Partizan da izgubi treću da bi na Fajnal foru imao ceo tim na raspolaganju za polufinale... Moguće je da je sve to što se provlačilo kroz novine uticalo malo i na psihu i stanje u taboru Partizana - rekao je Micov za Mozzart Sport.

A onda je istakao kako zaista nikada nije voleo da igra protiv Kraljevića, pre svega zbog toga što uvek kukaju kod sudija i nešto im smeta.

- Da ti kažem, kroz karijeru nikada nisam voleo da igram protiv Reala. Potrefi se da ih dobijemo, a oni su takvi, ne trpe kontakt što sam uvek mrzeo. Kada kreneš da ih udaraš, oni kukaju, žale se sudijama i nerviraju te. To se desilo u prve dve utakmice, Partizan je to znao da izbalansira i zato je dobio. Onda se u trećoj i četvrtoj utakmici desilo potpuno suprotno, jer Real nije imao šta da izgubi. Desila se ona tuča, kazne su izrečene, shvatili su da moraju da hvataju poslednji voz i ako ne pobede – sezona je katastrofa. Probali su sve i uspeli - podvukao je Micov za Mozzart Sport.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Imamo šansu da pobedimo u Madridu, a imali i smo i bolju statistiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA