Vreme čitanja: oko 1 min.

Špancima preči "monstrum Haland" i Alkaraz, pa čak i Đoković, od majstorice Reala i Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekivano, javnost u Španiji trenutno više zanima učinak fudbalera, titula Karlosa Alkaraza, kao i odlična vožnja legendarnog Fernanda Alonsa na trci za Veliku nagradu Majamija

  • 5
KK Real - KK Partizan štampa Foto-kolaž: MNPress/Marko Metlaš, AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia, Telegraf.rs

Samo dan pred peti, odlučujući meč plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana štampani mediji u Španiji ne pridaju veliki značaj ovom susretu.

Tako, "Marka" na naslovnici ima Halanda i pomalo zastrašujući naslov: "Monstrum je došao da nas poseti".

Kada je reč o duelu košarkaša "kraljevskog kluba" i crno-belih, španski list donosi naslov "Igra bez kraja" i u opširnom tekstu najavljuje duel dva tima.

Očekivano, javnost u Španiji trenutno više zanima učinak fudbalera, titula Karlosa Alkaraza, kao i odlična vožnja legendarnog Fernanda Alonsa na trci za Veliku nagradu Majamija.

I ostali listovi u prvi plan stavljaju prvi meč polufinala Lige šampiona između fudbalske sekcije Reala i Mančester Sitija.

I "As" sa Halandom na naslovnici prati današnje izdanje. Prestižni sportski list Norvežanina naziva "mađioničarom i mašinom" , dok o Partizanu piše tek toliko da objavljuje govor kapitena crno-belih Kevina Pantera posle četvrte utakmice." Možemo da uradimo nešto veliko", naslov je u "As-u".

Najmanje pažnje crno-belima posvetio je " Mundo Deportivo" kojem je zanimljiviji mogući duel Alkaraza i Đoković u Rimu od košarke. Tako, samo u jednom kratkom tekstu, iznose reči Obradovića koji ističe da je Partizan naučio lekciju.

Ono što je sigurno, sportska tema broj jedan u Srbiji je meč Partizana i Reala. Ulog je veliki, a ko će u Kaunas biće poznato posle meča koji se igra ove srede od 21 sat.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Imamo šansu da pobedimo u Madridu, a imali i smo i bolju statistiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    9. maj 2023 | 16:42

    Kosarka je sport koju gleda mali broj ljudi pa cak I u americi NBA JE treca liga po popularnosti skoro izjednaceni sa hokej

  • Zoki

    9. maj 2023 | 17:08

    Samo navijaci malog Franjovog partizaija se toliko primaju na ovaj sport. Sta je sa Jugoplastikom (Splitom ),Cibonom i Bosnom? Oni su mnogo veci od njih, jos ih nije finansirao Eskobar (Nikcevic) .

  • 5

    9. maj 2023 | 17:45

    KOGA OSIM ŠAČICE TUĐMANOVIH UNUČIĆA,PRODAVACA LIMUNADE I BUREKA,ŠIBICARA I KLOŠARA INTERESUJE FRANJEVAČKA SEKTA ?🔒🔒🍆🔒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA