≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivan doček u Madridu: Aleksa Avramović sačekao saigrače iz Partizana posle operacije u Španiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaće crno-beli vernog navijača sa tribina "WiZink Centra"

  • 0
Aleksa Avramović Printskrin: Twitter/@EuroLeague

Košarkaši Partizana u sredu od 21.00 čas igraju protiv Real Madrida petu utakmicu Top 8 faze Evrolige, u kojoj imaju poslednju meč loptu za odlazak na Fajnal for koji se održava u Kaunasu od 19. do 21. maja.

Crno-beli će biti pojačani za Kevina Pantera koji je odradio suspenziju zbog tuče u drugoj utakmici serije, ali i oslabljeni za Aleksu Avramovića, koji se nažalost povredio i neće moći da pomogne ekipi.

On se u međuvremenu operisao upravo u Madridu, pa se odatle nije vraćao za Beograd, već je sačekao svoje saigrače u hotelu u kojem će biti smešteni tokom svog boravka u španskoj prestonici.

Bio je to zaista emotivan trenutak o čemu svedoče i fotografije i snimci sa lica mesta. Aleksa je čvrsto zagrlio Joanisa Papapetrua, što definitivno potvrđuje da u timu Partizana vlada sjajna atmosfera i da su odnosi na vrhunskom nivou.

Kao što smo rekli, Alekse na terenu neće biti, ali će on sa tribina pratiti meč i sigurno biti jedan od najglasnijih navijača Partizana u "WiZink Centru".

(Telegraf.rs)

Video: Ludnica ispred Santjago Bernabeua: Real dočekuje Siti u Ligi šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA