Vreme čitanja: oko 1 min.

Vilijams-Gos optimista pred meč sa Partizanom: "Verujemo u pobedu, samopouzdanje je na visokom nivou"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva dva susreta koja su igrana u Madridu, pripala su Partizanu, ali je potom u Beogradu Real uzvratio na isti način , i sa dva "brejka" došao do 2:2 u seriji, te će o plasmanu na Fajnal for u Kaunas odlučivati peti susret

  • 1
Najdžel Vilijams-Gos Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaši Partizana od 21.00 u Madridu, u "Vizink centru" gostuju ekipi Reala, u okviru petog meča plej-of serije Evrolige, a očekivanja od susreta izneo je košarkaš "kraljevskog" kluba, Najdžel Vilijams-Gos.

- Uzbuđeni smo zbog pete utakmice, odradili smo strašan posao u Beogradu, dobili dve utakmice. Drago nam je što smo se vratili i radujemo se sutrašnjoj utakmici. Samopouzdanje je na visokom nivou. Bili smo uvereni i pre treće i četvrte utakmice da možemo do pobede, a verujemo da možemo do pobede i sutra. Moramo da odradimo prave stvari i tako ćemo imati dobru šansu. Moramo da ostanemo staloženi. Utakmica će biti visokog intenziteta, možda bude oscilacija, ali moramo da budem pribrani i održimo fokus kompletnih 40 minuta - istakao je Vilijams-Gos.

Podsetimo, rezultat u seriji je izjednačen - 2:2. Prva dva susreta koja su igrana u Madridu, pripala su Partizanu, ali je potom u Beogradu Real uzvratio na isti način , i sa dva "brejka" došao do 2:2 u seriji, te će o plasmanu na Fajnal for u Kaunas odlučivati peti susret.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Naneli i Eksum rešetali trojke na treningu, samo da tako bude i u sredu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA