≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Menjaju se kvote u korist Partizana: Evo kakve šanse kladionice daju crno-belima na par sati pred meč

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetske i domaće kladionice sve više veruju ekipi Željka Obradovića

  • 1
KK Partizan, Kevin Panter Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Partizana ove srede uveče igraju protiv Real Madrida odlučujuću utakmicu za plasman na Fajnal for u Kaunasu. Nisu iskoristili prve dve meč lopte, a večeras im je na talonu treća u "WiZink Centru", gde se očekuje veliki spektakl (21.00, Sport Klub 1).

Euforija među navijačima Partizana je velika i prema izveštajima iz Madrida, crno-beli će ponovo imati sasvim solidnu podršku sa tribina. Uz to, u tim se vraća Kevin Panter, a na drugoj strani neće biti ni Gabrijela Deka, pa ni Geršona Jabuselea zbog suspenzije.

To je nateralo kladionice dobro da promisle o kvotama, a one na dan meča masovno "padaju" na Partizan, što će reći da šanse za pobedu crno-belih samim tim drastično rastu. U početku se kvota na klub Željka Obradovića kretala oko kote od 2,90 - 3,00, da bi već sada brojni bukmejkeri odlučili da obore kvote na 2,60 do 2,75.

Sa druge strane, u početku je kvota na Real iznosila oko 1,42 da bi danas već iznosila između 1,50 i 1,57. Slična je priča i sa domaćim kladionicama i bukmejkerima.

Pretvoreno u procente, šansa za pobedu Real Madrida sada iznosi 63,7%, dok je verovatnoća da će crno-beli odneti trijumf 36,3%.

Sve te brojke pašće u vodu onog momenta kada sudija Boris Rižik bude podbacio loptu za početak odlučujuće pete utakmice u "WiZink Centru".

(Telegraf.rs)

Video: Atmosfera sa ulica Madrida pred petu utakimcu Partizana i Reala plej-of serije Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA