≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari obeležili teritoriju u Madridu: Stigle ozbiljne grupe, Partizan ima i najvatrenije navijače!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispred Vizink centra su grafiti i nalepnice Grobara

  • 8

Košarkaši Partizana od 21.00 u Madridu igraju peti odlučujući meč plej-ofa protiv Reala u borbi za Fajnal for u Kaunasu.

Crno-beli će ponovo imati podršku navijača u Vizink centru, a utisak je da će podrška ovoga puta biti i ozbiljnija.

Naime, za razliku od prvog i drugog meča u seriji, ovoga puta su u Madrid stigli najvatreniji Grobari koji su u grupama.

Već po atmosferi ispred hale može se videti da su ovoga puta među navijačima oni koji su u najjužem jezgru južne tribine.

Oni za sada pevaju patriotske pesme, ori se "Tamo daleko", a ispred hale su i ispisani grafiti "Južni Front Pančevo" i JNK, što je skraćenica grupe "Još neko kopa".

Takođe, tu su i nalepnice grobarskih grupa, kao i poruka "Kosovo je Srbija, koje su na saobraćajnim znacima ispred Realove hale.

Pogledajte u nastavku i fotografije i atmosferu ispred hale:

(Telegraf.rs)

Video: Grmi "Tamo daleko" ispred "WiZink Centra": Grobari sve raspoloženiji pred majstoricu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    10. maj 2023 | 19:40

    Ovih desetak zena u crnom iz Tuznog Fronta Panceva su unistili svoj grad svojim jezivim grafitima, prolazio sam neki dan po centru, lep grad, fin narod, kad ono neka idiotska zvrljotina od 2 metra... jedino su fore GejTRandze sa nekom satro urbanom pank kulturom i unistavanjem beogradskih fasada...

  • Pyertas

    10. maj 2023 | 19:25

    Kad im je daleko svoje mesto rodjenja (400 km od Beograda), onda njih 12 pokuaavaju da imaju svoju teritoriju, vec vidjeno....

  • Srpkinja

    10. maj 2023 | 19:21

    Bila sam na prve dve utakmice u Madridu i zaista je odlična energija bila, bilo mi je puno srce. Sad gledam ovu žvrljotinu i to je velika sramota i nepoštovanje. Da li stvarno treba svuda da se obrukamo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA