≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Darko Perić za Telegraf pred Real - Partizan: "Reći ću vam šta je Rudi Fernandez rekao o Željku Obradoviću"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavni glumac će biti u Vizink centru

  • 2

Čuveni glumac iz hit serije "La casa de papel", Darko Perić, koji živi i radi u Španiji, došao je da bodri Partizan u odlučujućem meču crno-belih za plasman na Fajnal for.

On se nada da će doneti sreću crno-belima u borbi za Kaunas u petoj utakmici protiv Real Madrida, a biće u Vizink centru, gde će Partizan imati nekoliko stotina svojih navijača.

Darko je u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf rekao da se nada pobedi Partizana i da će im doneti sreću kao gledalac.

- Kako da ne, nadam se da ću da donesem sreću Partzanu danas - rekao je Darko, koji se nada da će presuditi iskustvo Željka Obradovića.

- Nadam se, ne mogu da prognoziram, da će iskustvo Željka da presudi, mada oni imaju džina Tavaresa, videli ste šta je uradio u Beogradu - ističe glumac, koji je sada promenio imidž, što mu pomaže da ga fanovi ne saleću po ulicama

- I u Madridu i u Beogradu i svuda po svetu sam bezbedan, promena malo - prokomentarisao je svoj imidž.

Upitali smo ga da prokomentariše neverovatnu sezonu Partizana.

- Bogami, Željko je Željko. Svi znamo ko je Obradović, čitao sam danas u novinama, Rudi Fernandes kaže "Ljudi, ne zaboravimo da igramo protiv najboljeg trenera na svetu". A ovi momci su stvarno... kažu strani plaćenici, šta će nama stranci u našoj košarci. Ovi ljuudi, i Lesor i Panter daju srce bre za Partizan. Ovo baš dugo nije viđeno, oni su svi igrali po evropskim klubovima. Eksum je došao iz Barse, ali u Partizanu verovatno ima neka hemija, ima nešto u tome.

Darko je veliki prijatelj sa Željkom Obradovićem, pokušali smo od njega da saznamo o čemu su pričali, ali je ostao "strog profesionalac".

- Ja sam profesionalac, on je profesionalac, ne govori se o poslu dok se ne završi posao. Ja se nadam pobedi i jednoj dobroj večeri - rekao je Darko uz osmeh koji je kamerom Telegrafa otkopčao košulju i pokazao specijalan stajling u kojem je došao za utakmicu.

- Ja sam ovako elegantan, ali kasnije ćemo da slavimo ovako. Ovo je majica 30 godina od 92. i te čuvene Saletove trice, nadamo se da će Panter večeras to da ponovi - zaključio je Darko Perić.

(Saša Grujović)

Video: Tata i ćerka došli da bodre Partizan u Madridu: Na kraju smo čuli i poznatu pesmu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA