≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Obradović odveo Monako na Fajnal for, bivši igrač Zvezde slomio Makabi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džordan Lojd je svojim potezima u završnoj deonici doneo trijumf Kneževima

  • 6
Majk Džejms Foto: MN Press

Košarkaši Monaka treći su učesnici Fajnal fora Evrolige, pošto su u majstorici odigranoj u dvorani "Gaston Medesan" u veoma efikasnom meču savladali tim Makabija iz Tel Aviva - 97:86.

Sve u svemu, bilo je na ovom meču dramatično sve do samog kraja. Nijedna ekipa nije uspevala da stekne neku Bog zna kakvu prednost tokom meča, i na momente se igralo u velikim naletima, o čemu svedoči i nestvarna serija Monaka sa početka druge deonice kada su imali 15:0.

Na kraju, može se reći da je presudio fenomenalni Džordan Lojd, koji je u poslednjem kvartalu sačuvao smirenost sa linije za slobodna bacanja, a na sve to je pogodio i važnu trojku koja je dala Monaku "luft" da diše i odvojila ga gotovo na dvocifrenu prednost pred završna dva minuta utakmice.

Pored nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Majka Džejmsa koji je ubacio 21 poen na ovom meču, istakao se i uvek fenomenalni Majk Džejms koji je isto završio sa 21 poenom na svom kontu, a na to je dodao još pet skokova i četiri asistencije.

Na drugoj strani je Vejd Boldvin bio ispred svih ostalih sa 27 poena, a imao je i sjajan učinak na skokovima gde je uhvatio šest lopti, a istakao se i sa sedam asistencija. To nije bilo dovoljno za Ponos Izreala.

Monako je završio na onom drugom kraju žreba, tako da smo faktički saznali i prvi polufinalni par koji će činiti Olimpijakos i Monako tog 19. maja u Kaunasu.

(Telegraf.rs)

Video: Vruć doček za igrače Partizana: Jedan navijač Reala krenuo i da psuje košarkaše crno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni13

    10. maj 2023 | 22:44

    A, zasto su to lepe vesti za Partizan… partizan ako prodje ide na Barsu.. kakve veze imaju sa Monakom

  • nibrS

    10. maj 2023 | 22:35

    Ahahahahaha... Važno da je bivši igrač Crvene Zvezde Beograd... A trenera da malo pohvalite to ne znate...

  • Мака

    10. maj 2023 | 23:32

    Ако партизан победи иде на ,,студентски центар" 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA