≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Come to Partizan, bro": Grobari poludeli zbog novog tvita Majka Džejmsa, zovu ga da obuče crno-beli dres

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očigledno je da bi navijači Partizana voleli da vide najboljeg igrača Monaka u svojim redovima

  • 18
Majk Džejms Foto: MN Press

Košarkaši Partizana završili su svoje učešće u tekućoj sezoni Evrolige u Top 8 fazi posle eliminacije od Real Madrida u majstorici odigranoj u španskoj prestonici ove srede. Sada im preostaje da se kroz ABA ligu izbore za eventualni trofej.

Pa ipak, učešće crno-belih u elitnom takmičenju nije prošlo neopaženo. Pre svega zbog fantastične atmosfere koju su pravili Grobari, a potom i zbog sjajnih partija koje su pružali igrači Željka Obradovića.

Na sve to, došao je i šlag na tortu, pošto je Jam Madar proglašen za "zvezdu u usponu" u Evroligi, čime je Izraelac krunisao sve fantastične partije koje je imao tokom ove takmičarske godine.

Počele su da stižu čestitke Jamu sa svih strana, a jedna je posebno oduševila sve Grobare. Stigla je od najboljeg košarkaša Monaka, Majka Džejmsa, koji je na svom Tviter nalogu retvitovao Evroligu uz komentar.

- Da, on je to zaslužio - napisao je Džejms, što je masovno privuklo navijače Partizana koji su počeli da ga pozivaju u svoje redove.

Počeli su da se ređaju komentari Grobara koji žele da ga vide u Željkovom timu naredne sezone. Od "Come to Partizan, bro" do "We really are starting to like you" ("Stvarno počinješ da nam se sviđaš"), navijači crno-belih uputili su brojne lepe poruke Džejmsu.

Da li biste voleli da vidite Majka Džejmsa u dresu Partizana naredne sezone?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Video: Lesor zaplakao tokom pesme navijača na aerodromu: Grobari grmeli na dočeku Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    13. maj 2023 | 09:07

    Odma da se ovaj kupi ,neka država sačeka za porez!!!!!!

  • Papilon

    13. maj 2023 | 09:10

    Cinjenica je da voli i postuje Zeljka, kada je Partizan gostovao Monaku Dzejms je dosao na trening Partizana samo da bi pozdravio Obradovica.

  • Djape

    13. maj 2023 | 08:51

    Grobari uskoro velika vest iz evrolige. Nekima se nece svideti 😎⚫⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA