Prsate hostese zasenile konferenciju Mejvedera i Mekgregora (FOTO) (VIDEO)

Dvojica boraca najavili svoj meč za vikend

  • 2

Las Vegas će u noći između subote i nedelje biti poprište borbe veka, a Flojd Mejveder i Konor Mekgregor su stigli u Nevadu i održali svoju završnu konferenciju.

Mejveder je stigao sa mnogo brojnijim timom, ali i skorom od 49-0. Dakle, Amerikanac nije izgubio nijedan profesionalni meč.

>>> Mejvejder kao Roki: Nema seksa pre meča sa Mekgregorom! (VIDEO)

>>> Da li će borba veka Mejveder - Mekgregor biti najplaćeniji događaj svih vremena? Pare koje će dobiti su neverovatne!

- Pokušao sam da se držim istog plana kao i uvek. Pokušao sam da ostanem opušten. Ali, telo mi je već malo starije pa sam se u pripremnom kampu više odmarao kako bi telo moglo da se oporavi. Rekao sam vam već ranije da ovaj meč neće otići do sudijske odluke. Ako se kladite, kladite se na to - jasan je bio Flojd.

Foto: AP/Tanjug

Mekgregor je poručio sledeće:

- Miran sam i hladan, kao i svaki put pre meča. Spreman sam da odradim posao koji moram. Fizički sam spreman, oštar i nabrijan. Mejveder će biti u nesvesti u prvoj rundi.

Kladionice daju prednost Mejvederu, kao i većina stručnjaka u svetu borilačkih veština.

Oni smatraju da Mekgregor nema šta da traži sa Mejvederom u ringu, dok Flojd isto tako nema šta da traži u oktagonu sa Konorom.

Za razliku od ranijih suočavanja, ova nije bila toliko spektakularna. Šou su ukrale i atraktivne prsate hostese koje su se nalazile pored boraca tokom predstavljanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari RSK

    24. avgust 2017 | 09:18

    nadam se da ce Mekgregor da ga demolira

  • Realista

    25. avgust 2017 | 18:54

    Usao bih u ring sa bilo kim od njih dvojce za milku samo,pa sta bude nek bude!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA