Mejveder dobio ponudu života od UFC-a! Svet čeka "sudbonosno da" vredno milijardu dolara

Bokserski šampiona je čvrst u stavu da ostaje u penziji, ali velike pare mu se nude ako pristane da se "prekvalifikuje" i uđe u oktagon

  • 3

Flojd Mejvejder bi mogao da potpiše jedan od najunosnijih ugovora u istoriji sporta i vrati se u ring iz zaslužene penzije.

Kako prenosi komentator UFC borbi, Džo Regan, do sada neporaženi bokserski šampion već je razgovarao sa vlasnikom UFC franšize, Danom Vajtom o višegodišnjem ugovoru.

>>> Zbog opklade je trebalo da dobije teške batine, sada moli: Nemoj, druže, zbog dece, je*eš dogovor

Regan, Vajtov blizak prijatelj, potvrdio je da su pregovori u toku i da bi popularni Mani Men mogao da dobije oko 745 miliona funti ili oko milijardu dolara, što bi svakako bio jedan od najvećih ugovora ikada.

Mejvejder je za sada čvrst u stavu da ostaje u penziji, ali je takođe na društvenim mrežama potvrdio da bi radeći za Dana Vajta mogao da dobro.

- Ako želim, mogao bih da se vratim u ring i zaradim milijarde - kaže Mejvejder.

On je na svom Tviter profilu okačio fotografiju sa nazivom koji se može protumačiti na više načina, a kako se u svetu bogatih nikada ne zna šta je sledeće, Mejvejder nas možda iznenadi.

 
Last night, I was Achilles from ‘Troy’ or Maximus from ‘The Gladiator’.A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 
This Halloween costume speaks for itself, "Money Man".A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA