≫ 

Nećete mi ništa uzeti, p***e! Mekgregor pravio nerede zbog oduzimanja pojasa, policija ga uhapsila zbog napada na Nurmagomedova (VIDEO)

Ne može Konor bez nereda

  • 8

Irski borac Konor Mekgregor napravio je haos posle konferencije za medije pred UFC spektakl.

On je u jednom trenutku potpuno podivljao i počeo da baca sve što je moglo da mu padne pod ruku, nedugo pošto je predsednik UFC-a Dana Vajt rekao da će mu biti oduzet šampionski pojas.

Mekgregor je osvojio pojas pre godinu i po dana, ali još nije zakazao meč u kom će tu titulu braniti, što je izazvalo reakciju.

- Ništa vi meni nećete da uzmete, nećete uraditi ništa p***e - poručio je prvo Mekgregor, koji je nerede pravio u Bruklin Berkli Centru.

On je napao autobus rivala iz MMA, Kabiba Nurmagomedova, posle čega je izdat nalog za hapšenje Mekgregora.

Međutim, Mekgregor se sam predao policiji posle incidenta.

Irac je sa svojom ekipom uspeo da razbije staklo kombija ekipe Nurmagomedova, ostavivši nekoliko putnika prekrivenih srčom, nakon čega je pobegao.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    6. april 2018 | 01:34

    Moje misljenje je da je on ovo namerno uradio kako bi UFC raskinuo ugovor sa njim kako ne bi morao da se bori sa Habibom jer budimo realni svi znamo kako bi se ta borba zavrsila. UFC je ozbiljna organizacija i ovakve stvari se nigde ne tolerisu jer ovo je kriminalna radnja. A Konor da se vrati i bori sa Habibom i naravno izgubi bila bi ista prica kao sa Rondom Rousey. Svi vidimo da njemu nije do borbe jer je zaradio ogromne pare. Ne verujem da ovo toliko ima veze sto ce mu oduzeti pojas, tj sto su mu oduzeli.

  • Ja tu malo

    6. april 2018 | 05:12

    Obozavam konora i njegov stav, ali Rus je Rus i sa njima se ne moze :)

  • B

    5. april 2018 | 23:42

    Moraces ti kad tad sa Khabibom Conore hehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA