≫ 

Otkriveno zbog čega je Mekgregor poludeo i napravio haos: Kabib šamarao njegovog najboljeg druga (VIDEO)

Dva ruska borca zakačila su se u hodnicima pred UFC 223, razmenjene su teške reči, ali je bilo i udaraca

  • 6
"Što si me zvao kukavicom"? Kabib Nurmagomedov maltretira Artema Lobova pred UFC223; Printskrin: Youtube/MMA FOCUS

Totalna ludnica viđena je pred UFC 223 koji će se održati u noći između subote i nedelje u Bruklin centru u Njujorku. Tamo će glavnu borbu imati Kabib Nurmagomedov i Al Jakinta, koji je u poslednji čas uskočio kao izazivač ruskoj zveri, protiv koje su prethodno odustala dva borca.

Čitav spektakl ostao je u senci incidenta koji je napravio Konor Mekgregor, koji je potpuno poludeo i napao autobus u kojem su bili članovi tima Kabiba Nurmagomedova i još nekoliko drugih boraca.

Prvobitno su mnogi mislili da je to zapravo zbog toga što je UFC Mekgregoru oduzeo titulu i daće ih pobedniku duela između Nurmagomedova i Jakinte, a Dagestanac je veliki favorit za to.

Međutim, tek nakon što su se pojavili snimci kako Nurmagomedov sa svojom ekipom maltretira drugog ruskog borca - Artema Lobova, koji je poznat i po tome što je obučavao specijalne snage Vladimira Putina.

Artem Lobov na treningu specijalnih snaga Vladimira Putina; Printskrin: Youtube/RT Sport

Lobov je inače veliki prijatelj Konora Mekgregora i godinama zajedno treniraju, a u nedavnom intervjuu je na pitanje o tome da li bi Nurmagomedov mogao otme pojas od Mekgregora dao odgovor koji se Dagestancu nije dopao.

- Svi žele pojas, ali postoji samo jedan način da ga dobijete - morate da se borite protiv Konora i da ga pobedite. To nije lak zadatak. Ne vidim da će uskoro da izgubi taj pojas - rekao je tada Lobov.

Kabib Nurmagomedov ima perfektan skor u karijeri 25 pobeda iz isto toliko borbi; Foto: Guliver/Michael Reaves/Getty Images

Nurmagomedov je to shvatio kao da je prozvan kukavicom, pa je prišao Lobovu u hodnicima Bruklin centra, sa nekoliko svojih drugara. Razmenili su nekoliko žestokih reči na ruskom, a Kabib je Artemu lupio i nekoliko šamara ili ćuški.

>>> RVAO SE S MEDVEDIMA, DOSAD GA NIKO NIJE POBEDIO: Upoznajte ZVER iz Rusije koje se plaši čak i Mekgregor (VIDEO)

Prenosimo vam i čitavu prepirku sa ruskog jezika.

- Šta misliš, ko si? Nemoj da pričaš, ćuti - rekao je Nurmagomedov uz udarac!

Lobov ga je preklinjao: "Kabibe, stani"!

- Rekao si da sam kukavica u intervjuu?

- Ne, Kabibe, nisam to rekao!

- Šta? Kako nisi to rekao? Ja sam kukavica?

- Nisam to mislio!

- Ne, nisi - uzviknuo je Nurmagomedov uz novi šamar.

- Kabibe, smiri se!

- Nemoj da koristiš moje ime, ovo je moje poslednje upozorenje! Nemoj da radiš to - završio je Nurmagomedov, nakon čega su ih razdvojili.

Nakon što je to saznao, Mekgregor je potpuno poludeo. Počeo je kolicima za prevoz robe da lomi autobus u kome je bio Nurmagomedov i ostali članovi njegovog tima, uključujući još nekoliko boraca.

Potom ga je policija uhapsila i on je sa lisicama na rukama izveden iz policijske stanice sa krivičnom otpužbom po tri tačke.

VIDEO: Srpski UFC borac poručuje: Mekgregor ne bi imao šanse!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA