≫ 

Cimeša izdominirao na CFL spektaklu: Patosirao je dvojicu rivala i potvrdio da je u Top 10 boraca sveta (VIDEO)

Sjajno veče za Cimešu!

  • 1

CFL spektakl održan je u Štark Areni, i to uz dominaciju Nikole Cimeše.

On je bio na programu duela četvorice najboljih takmičara do 71 kilograma, borili su se za titulu CFL 2, konkurencija je bila jaka.

Borci se žestoko spremaju za turnire Collision fighting league, prvi turnir okupio je vrhunske K1 i MMA borce, a Cimeša je dostojno odbranio domaći teren.

On je, podsećanja radi, po izboru najprestižnijeg svetskog kik boks portala liverkick.com među top 10 boraca sveta u kategoriji do 70 kg, ima potpisan ugovor sa Kunlun kineskom organizacijom, a rivali su mu bili Hrvat Teo Mikelić, Čečen Sejfula Hambahadov i Daniel Corbeanu iz Rumunije.

Prvo je lako pao Corbeanu u uvodnom nadmetanju, dominacija Cimeše se nije dovodila u pitanje, da bi se u drugom okršaju bolje snašao Hambahadov, koji je nadmudrio Mikelića, pa je na red došla finalna poslastica.

Opravdao je Cimeša velika očekivanja, pa je bio brutalan i u duelu sa Hambahadovim, koga je rutinski patosirao i oduševio pune tribine.

VIDEO: Najbolji momenti sa CFL2 -Nokauti prštali na sve strane:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gassiev

    13. april 2018 | 14:40

    Odlicne Borbe Cimesa. Konstantno napadanje i rad uz mali pad protiv rumuna koji je u poslednjoj rundo duplo naplatio! Takodje Opcic odlicno radio, Kecojevic isto imao lijep nokaut. Svaka cast momcima! Dzakic treba da se izvini publici, nikad nije kasno. Moze i da se vrati iz penzije. Bolje casno izgubiti nego sramotno pobjediti. Pozdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA