≫ 

Borba u Tokiju koja se dugo čekala: Duško Todorović u klinču sa Takahašijem!

Vreme za nove izazove!

  • 1
Popivoda, Orsat i momci koje čeka velika FFC budućnost Foto: Darko Popivoda

Kako saznajemo iz menadžerske kuće "Mega promotion" i njenog vlasnika Darka Popivode, njegov klijent Duško Todorović boriće se 21. jula u Tokiju protiv Jošija Takahašija!

Todorović je 24-godišnji srpski MMA borac sa učinkom 6-0 i na velikom tradicionalnom turniru "Rings/The Outsiders" naći će se u centralnoj borbi protiv čuvenog Takahašija (30-27), veterana rođenog 1969, koji je spreman da pokaže kako i dalje može da se nosi sa svima.

- Takahaši je najpoznatiji japanski borac koji je u svojoj karijeri radio borbe sa svim velikim svetskim borcima u MMA (Bas Ruten, Semi Šilt, Džoš BArnet, Vitor Belfort, Melvin Manhof, Fabio Silva, Overman, Entini Ria...).  Do ovog meča je došlo posle dugih pregovora sa predsednika Ringsa, gospodinom Akirom Maedom, koji je organizator turnira - kaže Popivoda.

Novi izazov za mladog borca Foto: Darko Popivoda

- Moram da zahvalim gospodinu Zovku Orsatu za mogućnost da se srpski borci bore na ovako velikom turniru u Japanu. Posle ovog turnira naše MMA borce od oktobra čekaju pakleni mečevi u Las Vegasu, gde će se održavati FFC MMA turniri. Naši borci Duško Todorović, Aleksandar Ilić i Stefan Negucić su potpisali trogodišnji ugovor sa FFC-om, za 3 do 5 borbi godišnje - dodaje Popivoda.

Poruka Japancu Foto: Darko Popivoda

Oni će imati sjajnu mogućnost da karijeru nastave tamo gde je MMA i te kako promovisan i praćen, u Las Vegasu i Tokiju, gradovima poznatim po najvećim svetskim turnirima u borilačkim sportovima!

Ekskluzivne fotografije sa potpisivanja velikog FFC ugovora, pod budnim okom Zovka Orsata Foto: Darko Popivoda

Inače, Todorović je u poslednjoj borbi u oktobru prošle godine porazio Aleksandra Popeka u Lincu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prijatelj

    23. jun 2018 | 21:43

    Sve pohvale za Duška i njegov tim. Ispravni i čestiti ljudi. Mogu poslužiti kao etaloni kakvi treba da budu sportisti. Neka vas Bog cuva i pino srece u Japanu. Živeli živeli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA