≫ 

Mekgregor prvi put pokazao kako mu izgleda lice posle batina: I dalje oseća posledice Habibove pesnice (FOTO)

Dok je ispijao žestoko piće, Irac je između redova najavio i revanš protiv Dagestanca

  • 13

Ceo svet i dalje priča o borbi Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora na UFC 229, gde je Dagestanac odbranio titulu lake kategorije i potvrdio dominaciju i nastavio sa perfektnim učinkom u karijeri - 27 borbi i 27 pobeda!

>>> Rvao se sa medvedima, slomio 2 rebra, pa Konora: Ko je Habib, prvi Rus i musliman koji je zavladao UFC svetom? (VIDEO)

Mekgregor je bio pričljiv pred meč, vređao je rivala na svakom pojavljivanju, na svakoj konferenciji pred borbu, kao i na merenju, gde ga je udario po ruci. Vređao je Dagestancu veru, naciju, prijatelje, omalovažavao ga je u svakom smislu, a ovaj je brutalno odgovorio u ringu i ućutkao ga! A zatim je napao i njegov tim izvan ringa.

Ponizio ga je tokom borbe i naterao ga da se preda. Davio ga je kao zmija žabu i na kraju ga ponizio tako što je Irac tapkanjem morao da traži spas od možda i najkompletnijeg borca u istoriji MMA sporta.

Trenutak kada je Nurmagomedov "zadavio" Mekgregora i naterao ga da preda borbu; Foto: AP/Tanjug

Mekgregor je tokom borbe dobio i nekoliko razornih udaraca u glavu, a po završetku borbe nije se pojavio na konferenciji za medije.

Samo se oglasio putem Instagram profila i poručio da će se vratiti, a sada je, dan kasnije, pokazao i kako mu izgleda lice.

Posledice su jasno vidljive ispod njegovog levog oka, gde ima "šljivu", koja mu se neće skloniti još neko vreme. Ipak, Mekgregor uz fotografiju, na kojoj ispija žestoko piće, poručuje:

- Izgubili smo meč, ali smo dobili bitku. Rat se nastavlja - poručio je Mekgregor, koji očigledno na ovaj način između redova najavljuje revanš duel, koji bi, bez sumnje, nakon svega što je ispratilo ovaj meč, kao i skandal i opšta tuča koja je počela posle borbe.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

VIDEO: Habib zagrmeo nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

VIDEO - UFC: Ne garantujemo, Habib može ostatiti bez titule

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fcrslj

    8. oktobar 2018 | 21:25

    Smesno ovo je postao veliki biznis...nekako mi sve lici na wresling...prvo pobedis ti mene pa cu ja posle tebe...a milijoni od svake borbe...toliko se pricalo o ovoj borbi i na kraju neko mazenje

  • Rus

    8. oktobar 2018 | 21:21

    Ponosni Khabib ce ga sravniti sa zemljom! Ovog malog iskompleksiranog patuljka! Covek kome se na preskonf. video strah u ocima..pokusavao da ga sakrije lupetanjem i mlacenjem flasom viskija...covek bez malo postovanja prema drugima..udarile pare u glavu,lupeta gluposti...KLOVN OBICAN! Otkinuce ga od zivota Khabib!

  • Samo pitam

    8. oktobar 2018 | 19:35

    Mislim da je ovo namestena borba.Stavite oko 4 minuta borbe i recite kako je moguce da Konor nije mogao napraviti kragnu i zavrsiti borbu gusenjem?Ne podcenjujem nikoga ali mi nije jasna neiskoristenost sanse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA