Ludnica u Rusiji na dočeku Habiba: Ceo stadion utrčao na teren, a onda se obratio i porukom za Mekgregora izazvao delirijum (VIDEO)

Dagestancu upriličen spektakularan doček u domovini

  • 3

Habib Nurmagomedov je vratio se u Rusiju sa šampionskim pojasom lake kategorije UFC-a, koji je odbranio protiv nekadašnjeg šampiona Konora Mekgregora, koga je surovo porazio u ringu.

Mnogo bure izazvao je ovaj duel i pre, a naročito posle borbe, kada je došlo i do opšte tuče izvan ringa, gde je Nurmagomedov napao članove Mekgregorovog tima.

>>> Mekgregor se tokom borbe izvinjavao Habibu: Molio je da prestane da ga mlati, a odgovor je bio nemilosrdan (VIDEO)

>>> Ovo su kuće Konora i Habiba: Mekgregor živi u raju na zemlji, a Rus spava na gvozdenom krevetu! (FOTO) (VIDEO)

Habib je sve to uradio jer je izgubio nerve zbog prozivanja svoje vere, nacije i porodice, a zbog toga je dodatno u domovini smatran herojem.

Kada je postalo jasno da će se u kasnim večernjim satima pojaviti u Dagestanu na stadionu Anžija u Mahačkali, hiljade navijača i njegovih fanova pohrlilo je na stadion ne bi li pozdravilo svog heroja.

Više od 20.000 navijača bilo je stadionu, a kada se Habib pojavio na terenu u pratnji oca Abdulmanapa, svog tima i regionalnih članova vlasti, ništa nije moglo da spreči njegove obožavatelje, koji su utrčali na teren i pored jakih mera obezbeđenja.

- Molio sam Boga svakog dana da ne bude povreda i da sve prođe u redu. Želeo sam da ućutkam tog idiota, da dokažem razliku između našeg naroda i njihovog naroda. Ništa nas neće slomiti, naš narod ima veliku istoriju. Mnogo neprijatnih vesti bilo je o našem narodu proteklih godina. Drago mi je da sam vam doneo radost. Mi imamo naš narod i religiju. Najbitnija stvar je što smo zajedno, ne delimo se na nacije, na Avare, Darginse, Lakce - nabrojio je Habib narode Dagestana i zatim poručio da se nada da je opravdao njhova očekivanja.

VIDEO: UFC: Ne garantujemo, Habib može ostatiti bez titule

VIDEO: Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    9. oktobar 2018 | 06:30

    Svaka čast, tako se uspeva. Nema podele kao kod nas. Mozemo dosta toga da naučimo od Dagestanaca, a i od Albanaca. Drze jedan do drugog, a kod nas brat brata izda.

  • samo realno i ne boj se

    9. oktobar 2018 | 08:25

    Ovaj covek je zasluzio cela rusija da ga doceka ..svaka cast ljudinooo!!!!

  • Dz

    9. oktobar 2018 | 06:20

    Ne vidim ni jednu Rusku zastavu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA