Vaso Bakočević se oglasio o borbi Habiba i Mekgregora: Evo šta bih ja uradio da sam Nurmagomedov (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih MMA boraca sa naših prostora dao je svoje viđenje "borbe veka"

  • 3

I dva dana nakon borbe ne stišava se polemika o borbi Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora. Dagestanac je bio brutalan u ringu i demolirao je Irca i odbranio pojas, ali se i osvetio za surovo prozivanje i vređanje uoči borbe.

Svoje viđenje cele situacije dao je i jedan od najpopularnijih MMA boraca sa naših prostora, Vaso Bakočević Psihopat, koji gaji sličan stil kao Konor Mekgregor, kada je u pitanju marketing pred borbu, "treš tok" i prozivanje rivala i kontakt na merenju.

Vaso je i sam doživeo sličnu sudbinu pre nekoliko godina, kada je na taj način prozivao borca iz Čečenije, Anzora Ažijeva, kada mu je pretio klanjem pred borbu, ali je onda brutalno poražen u ringu.

Crnogorski borac ističe da je Habib u MMA svetu na posebnom nivou i da je gotovo nesavladiv, a to je dokazao i na UFC 229. Ono što nije opravdao, jeste ponašanje Habiba posle meča, kada je uleteo u publiku i izazvao opštu tuču sa Mekgregorovim timom.

"Psihopat" je u razgovoru za Meridian otkrio i kako bi se ponašao da je on bio na mestu Habiba Nurmagomedova i da je poput njega pretukao Konora u oktagonu.

- Da sam ja bio u njegovim cipelama, da sam prebio Konora Mekgregora, uzeo bih mikrofon i rekao "Molim vas, iznesiste ga napolje i spremite mi pare", i onda bih bacio mikrofon. On završava meč, preskače ogradu i ide da se bije sa ljudima u publici. Njegova dva prijatelja, Zubaira Tuhogov i Islam Mahačev uleću u tuču, dva vrhunska borca, prvi je mene pobedio pre nekoliko godina, i sada dobijaju otkaz u UFC-u. Habibu preti oduzimanje pojasa, suspenzija, oduzimanje para... Ajde ti meni reci, ima li to imalo smisla?

Nurmagomedov u publici u klinču sa timom Konora Mekgregora; Foto: AP/Tanjug

- Pazi, bilo je lepo za gledati, ali nije bilo dobro, realno. Nikako, na tom nivou. Znaš koji će to haos da bude. Njegov tata ne može dugo vizu da dobije, sad mogu svi da dobiju zabranu i da im kažu "borite se po Evropi i kraj".

- Konor je udario Zubairu i Islama, pa je njega udario Habibov trener s leđa, znači luda kuća skroz - komentarisao je Bakočević.

Ceo intervju pogledajte ovde:

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • send me location

    9. oktobar 2018 | 17:22

    Habib je izveo nesto cemu se niko nije nadao i ostavio je duboki trag u UFC-u a ostali samo pricaju u prazno.

  • UFC

    9. oktobar 2018 | 19:04

    Ne Konor je prvi udario Habibovog brata e onda je Zubaira preskocio i otisao da vidi jel ovaj okej e onda je krenuo prema Konoru i Konor je i njega prvi udario onda je Zubaira njega e onda u tom trenutku Islam preskace ogradu i napada Konora sa ledja. Da Konor prvi nije napao Habibovog brata kad je on krenuo da preskace da ide po Habiba ne bi ni oni napali Konora. Konor je sve, ali sve poceo.

  • Yngwar

    10. oktobar 2018 | 13:44

    Zar isti taj Vaso nije pricao kako na uvrede porodice ne moze da se kontrolise i da je u stanju svasta da uradi? Sumnjam da bi se taj iskulirao pod adrenalinom i odradio ovo sto je rekao da bi odradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA