Brutalno Habibovo pismo ruši UFC svet: Ako kaznite mog brata, ja raskidam ugovor i odričem se svih para, čast sam već odbranio!

Ne zanima Habiba novac ako ostane bez podrške brata

  • 16
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor

Foto: Tanjug/AP

Habib Nurmagomedov ne miri se sa odlukom UFC-a da iz svog sveta isključi Zubairu Tukugova, borca i člana njegove ekipe koji se sukobio sa Konorom Mekgregorom.

Posle Habibovog ispada nakon pobede nad Konorom, Zubaira je krenuo ka ogradi kako bi ga smirio, što je Konor pogrešno protumačio i udario ga.

To je potpuno razbesnelo Zubairu koji je počeo obračun, a Dejna Vajt rešio je da ga isključi.

Posle svega, naišao je na oštru reakciju Habiba, koji je spreman da uzdrma UFC svet do kraja, odrekne se slave i novca, ugovora, kako bi zaštitio svog brata.

Nije Konor uopšte bio naivan u ovoj borbi Foto: Tanjug/AP

Njegovo pismo prenosimo u celosti.

- Voleo bih da se obratim UFC-u,

zašto niste otpustili nikoga kada je njihov tim napao autobus i povredio nekoliko ljudi? Mogli su da ubiju nekog, zašto niko ne govori ništa o vređanju moje zemlje, religije, nacije, porodice?

Zašto morate da kaznite moj tim, kada su se oba borila. Ako kažete da sam ja počeo, nisam saglasan, ja sam samo završio ono što je on počeo.

U svakom slučaju, kaznite mene, Zubaira nema ništa sa time. Ako mislite da ću ćutati, pogrešili ste. Otkazali ste Zubairinu borbu i želite da ga isključite jer je udario Konora. Ali ne zaboravite da je Konor taj koji je prvio udario mog brata, samo pogledajte video snimak.

 
 
 
View this post on Instagram

I would like to address @ufc Why didn't you fire anyone when their team attacked the bus and injured a couple of people? They could have killed someone there, why no one says anything about insulting my homeland, religion, nation, family? Why do you have to punish my team, when both teams fought. If you say that I started it, then I do not agree, I finished what he had started. In any case, punish me, @zubairatukhugov has nothing to do with that. If you think that I’ll keep silent then you are mistaken. You canceled Zubaira’s fight and you want to dismiss him just because he hit Conor. But don’t forget that it was Conor who had hit my another Brother FIRST, just check the video. if you decide to fire him, you should know that you’ll lose me too. We never give up on our brothers in Russia and I will go to the end for my Brother. If you still decide to fire him, don’t forget to send me my broken contract, otherwise I'll break it myself. And one more thing, you can keep my money that you are withholding. You are pretty busy with that, I hope it won’t get stuck in your throat. We have defended our honor and this is the most important thing. We intend to go to the end. #BrothersA post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

 

Ako ste odlučili da ga otpustite, trebalo bi da znate da ćete izgubiti i mene. Mi nikad ne odustajemo od svoje braće u Rusiji i ići ću do kraja za svog brata. Ako i dalje stojite pri odluci da ga otpustite, ne zaboravite da mi pošaljete raskid ugovora sa mnom, ili ću ga ja sam raskinuti.

I još jedna stvar, možete bez bilo kakve dileme da zadržite moj novac. Vi ste prilično zauzeti oko njega, nadam se da vam se neće zaglaviti u grlu. Mi smo odbranili našu čast i to je najvažnija stvar. Hoćemo da idemo do kraja - zaključuje se u pismu.

Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eki..

    11. oktobar 2018 | 16:48

    Postovanje..kakav je ovo covek svaka mu cast

  • Spawn

    11. oktobar 2018 | 16:48

    Iskreno, slazem se sa njim. Nastavice da trenira u Rusiji, oni barem nemaju problema sa novcem. Nije trebalo da onako postupi, ali opet, ima pravo. Nesto je ipak na ovom svetu vaznije od novca, barem za pojedince. Preterao je Konor u svakom slucaju.

  • Vosa

    11. oktobar 2018 | 16:51

    Ako je iskren i ako istraje onda mu svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA