≫ 

Kako je Konor doživeo sudbinu Vasa: Snimak prebijanja Bakočevića postao svetski hit tek posle Habibove pobede! (VIDEO)

Stara borba Bakočević - Ažijev postala hit tek posle tri godine

  • 8

Skoro da nema osobe koja je saglasna sa rečenicom - Konor Mekgregor je provokacijama na verskoj osnovi izazvao neviđenu želju Habiba Nurmagomedova za pobedom, na kraju ga je to koštalo titule.

Udvostručio je Irac motivaciju ruskom Dagestancu, koji ovakve provokacije ne smatra samo običnim delom šou programa.

Habib je dobro naplatio sve izjave Foto: Tanjug/AP

Naprotiv, Habib je nekoliko puta objasnio da ne toleriše uvrede i provokacije na verskoj osnovi, na čemu je Konor insistirao, a specijalizovani kanal Loulajt TV je posle pobede Habiba objavio video "Šta se desi kada potpuno izludiš muslimanskog borca, instant karma u MMA".

U glavnoj ulozi našao se crnogorski borac Vaso Bakočević, koga je u novembru 2015. uništio Čečen Anzor Ažijev u Poljskoj.

Pre borbe, u nekoliko navrata je Vaso pretio Ažijevu, gestikulirao mu da će ga "zaklati" u oktagonu, a borba je završena sa suprotnim ishodom.

Pokazivao mu je srednji prst u kameru, na merenju još jednom "plasirao" prerezani vrat, što je bilo dovoljno da izludi Ažijev.

Kompilacija svega toga, uz brutalnu borbu Ažijeva, dobila je skoro 2 miliona pregleda za samo nedelju dana...

VIDEO: Bakočević o UFC 229: Kad te se Habib dokopa to ti je potpuno druga životinja kao da te napao čovek od 100kg a ima 70!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA