Trener "za kaznu" šutno devetogodišnjeg dečaka u glavu! Mališan završio u bolnici! (VIDEO)

Njegove metode su malo prevaziđene, ali on veruje da daju rezultat

  • 0

Trener borilačkih sportova u Rusiji Ivan Kirilka šokirao je javnost u svojoj zemlji, ali i širom sveta, zbog svojih metoda disciplinovanja svojih učenika. 

Kako je dečak tokom treninga napravio grešku, trener je kao naučno-disciplinsku meru "morao" da ga šutne direktno u glavu!

Incident se dogodio u naselju u blizini Moskve pre nekoliko meseci, a nedavno je objavljen na društvenim mrežama i ispraćen je brojnim kritikama.

Kirilko je brutalno udario devetogodišnjeg dečaka jer je ovaj otišao na krivu stranu tatamija. Ruski mediji pišu kako roditelji nisu podneli ktivičnu prijavu policiji jer je "učitelj" obećao da će sam dati otkaz.

Posle pritiska okoline, Kirilko je tek posle nekoliko meseci suspendovan, jer sam nije želeo da ode. U sve se umešala i policija koja istražuje slučaj pa bi nasilni  trener mogao da prođe sa težoom kaznom.

Da sve bude još gore, trener je objasnio da je reč samo o "sportskoj situaciji", dok je majka deteta potvrdila da je mališan završio u bolnici posle treninga.

Ovu situaciju možete pogledati u videu od 40. sekunde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA