≫ 

Fjuri terao novinare da pevaju, pa se zahvalio Vajlderu i isprozivao Džošuu: Pilence, gde si?

Pogledajte i izjave dvojice boksera posle meča

  • 0
Tajson Fjuri Printskrin: Youtube

Iako je meč završen bez pobednika, Tajson Fjuri je bio i te kako raspoložen na konferenciji za medije posle borbe sa Deontejom Vajlderom.

Toliko da je najpre zapevao i naterao novinare da pevaju. Stihovi pesme ''American Pie'' odzvanjali su prostorijom, a zatim je Britanac krenuo da analizira samu borbu.

- Nas dvojica smo najbolji teškaši na svetu. Postoji još jedan, ali je on pilence. Džošua, gde si - upitao se Fjuri, a zatim nastavio:

- Bio sam nokautiran, ali i dalje mislim da sam zaslužio da pobedim. Pokazao sam profesionalizam. Vajlderu, hvala ti na prilici. Bog te blagosolovio.

S druge strane, i Vajlder smatra da je zaslužio da pobedi zbog tog nokauta u 12. rundi. Međutim, korektno se poneo prema rivalu.

- Ne znam hoće li biti revanša, ali bih voleo da bude. Kada u ringu imaš dva ratnika, onda je i meč sjajan. Dokazali smo to i želim ovo da ponovim. Takođe, ne verujem da je Fjuri bio priseban posle mojih udaraca is a dva nokauta sam zaslužio da pobedim - rekao je Amerikanac.

Totenhem jeste u nešto boljoj formi od Arsenala, ali dvojka je u derbiju Severnog Londona baš „retka zverka“. Ovog puta, kvota na keca i dvojku je identična - 2,65, dok iks „plaća“ 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Totenhem.

U ovom trenutku Liverpul je mnogo kvalitetniji od gradskog rivala, i Everton realno nema šta da traži na Enfildu. Kec uz bar tri gola ukupno (1&3+) nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

Inter stoji bolje od Rome na tabeli, Inter je u boljoj formi, a dvojka u Rimu nosi kvotu 2,60! Ukoliko verujete ipak u domaće, kec je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Inter.

Biće mnogo gusto ove sezone u Primeri, bukvalno je svaki bod važan, a Ateltiko danas ide u goste vrlo dobrom Eibaru, i kvota na dvojku je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đirona - Atletiko Madrid.

Ajntraht je hit u Nemačkoj i Ligi Evrope, Luka Jović među najboljim strelcima Evrope, a kako će se danas provesti Volfzburg? Kvota da će Ajntraht slaviti sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Volfzburg.

Iza Zvezde je gostovanje Napoliju, a ispred Voždovac na Marakani. Kvota da će tim Vladana Milojevića slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Voždovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA