≫ 

Govorili su mi da to ne radim u Istanbulu: Srpski bokser otkrio zašto je u ring ušao u majici sa likom Marka Ivkovića Jagode (VIDEO)

Podsetimo, Srbina je u ring pratila i pesma ''Dobro znaj''

  • 9

Izlazak boksera Marka Nikolić u ring u majici sa likom ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića Jagode, izazvao je veliku pažnju javnosti.

Nikolić je u subotu, i to baš u Istanbulu, odlučio da sa pomenutom majicom na sebi izađe na megdan Kazahstancu Mihailu Krinistinu, dok ga je sa razglasa pratila melodija navijačke pesme crveno-belih ''Dobro znaj.''

Dva dana kasnije, Nikolić je za Srpski Telegraf otkrio zašto je obukao pomenutu majicu.

- Godišnjica Markove smrti bila je pre desetak dana, sada sam hteo da mu odam počast jer sam Zvezdin bokser i navijač. Nisam ga lično poznavao, mnogi su mi govorilid a to ne radim, da mogu da imam probleme u Istanbulu, ali nisam o tome ni razmišljao. Želeo sam da to uradim, jer verujem da će Ivkovićevoj porodici biti drago. Samo oni znaju kako im je otkako on nije s njima - rekao je Nikoli.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by РСБ (@redstarbelgrade.rs) on

Srbin je, na kraju, pobedio Kazahstanca, a posle meča je saznao loše vesti.

- Trener mi je posle meča rekao da mi je deda umro u petak i da je sahranjen da dan borbe. Nisu hteli pre da mi kažu. Zato ova pobeda ide u slavu mog Bakija - jasan je Nikolić.

>>> Posle poraza od Izrael, put Srbije ka Svetskom prvenstvu značajno je otežan, a da bi uopšte ostali u igri, Orlovi večeras moraju da pobede Grčku. Čist kec je 1,20, a pobeda s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Grčka.

VIDEO: Ovo je priča o Jagodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. decembar 2018 | 09:23

    Uh,sto volim taj nas Srpski inat!!!Veliko hvala u ime svih nas hrabri delijo!

  • Sremac

    3. decembar 2018 | 10:35

    Svaka ti cast ljudino imas m..a do kolena

  • Kvalitet ne kvantitet

    3. decembar 2018 | 10:13

    Svaka čast za potez... Grobar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA