≫ 

Veljko Ražnatović se bori protiv najtežeg protivnika u karijeri: Cecin sin najavljuje osvetu za Srbe! (VIDEO)

Ibrahim Traore je već u karijeri savladao tri srpska boksera, ali Ražnatović je uveren u trijumf protiv iskusnog 35-godišnjeg Francuza

  • 9
Veljko spreman za novu borbu; Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović se vraća u ring i imaće svoju petu profi borbu u karijeri! Sin Cece Ražnatović će u subotu uveče u Budvi odmeriti snage sa Ibrahimom Traoreom, 35-godišnjim francuskim bokserom, koji u karijeri ima 10 borbi!

Iz tih borbi ima polovičan učinak - 5 pobeda (2 nokautom) i 5 poraza. Zanimljivo je da nikada nije bio nokautiran u karijeri, već je mečeve gubio samo na poene. Poslednja borba bila mu je u julu ove godine, kada je zaustavljena njegova serija od četiri vezane pobede, kada ga je savladao sunarodnik Abdulaje Diane.

Interesantno je i da se Traore do sada borio sa tri srpska boksera, Nikolom Manasijevskim, Milošem Jankovićem i Milošem Pavićevićem i slavio je u sva tri meča!

Sa druge strane, Veljko je imao četiri borbe i u sve četiri je slavio, od toga je tri završio nokautom. Samo je Hrvat Hrvoje Božinović ostao na nogama tokom borbe za Ražnatovićem.

Nema sumnje da će duel protiv iskusnog boksera iz Francuske biti možda i najveći izazov za Veljka, u čije su rezultate mnogi sumnjali, pa su neki čak i dovodili u sumnju borbe u kojima učestvuje.

Pričalo se da je jedan od njih bio i MMA borac Dušan Džakić, ali je posle direktnog pitanja Veljka Ražnatovića o tome, on porekao da je ikada tvrdio tako nešto.

U komentaru na Instagramu Veljko je najavio borbu rečima: "Idemo u lov! Tigrova krv, vreme smrti!"

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

Da li će Veljko uspeti da osveti srpske borce koje je prethodno porazio Traore, i da upiše svoju petu pobedu, videćemo u subotu uveče.

Borba je na programu u Budvi u Mediteranskom sportskom centru, u okviru bokserske revije "Jadranski biser". Borilački program počinje od 19 časova, a ulaz je besplatan.

VIDEO: Veljko Ražnatović o boksu, pogledajte kako izgleda njegov trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kroka

    13. decembar 2018 | 17:41

    Ovih Veljinih protivnika nema na google-u 😂

  • Goxxx902

    13. decembar 2018 | 19:09

    Ovaj sad je verovatno neki pekar koji se rekreativno bavi boksom...😂

  • Dorcolski

    13. decembar 2018 | 19:16

    35 godina i 10 borbi?Ovo kao njuznet da citam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA