≫ 

Snimak MMA boraca koji je spasio devojku u Sarajevu došao do UFC-a: Sprema se borba sa najvećim nasilnikom (VIDEO)

Denis Stojnić bi mogao ponovo da se vrati u ring

  • 1

MMA borac koji je pretukao nasilnika u Sarajevu ispred jednog noćnog kluba, kada je počeo da maltretira devojku, došao je i do UFC sveta.

Najpoznatiji novinar koji prati UFC, Arijel Helvani, takođe je video taj snimak i podelio ga na svoje društvene mreže, tako da nema sumnje da je on došao i do prvog čoveka UFC-a, Dejne Vajta.

To bi Stojniću, koji je svojevremeno bio u UFC-u i takmičio se sa veoma jakim rivalima, kao što su Kain Velaskez i Stefan Sturve, a uskoro bi mogao ponovo u ring, pošto su navijači već počeli da pričaju o tome da bi sada mogao u ring protiv Grega Hardija, koji je zbog porodičnog nasilja morao da prekine NFL karijeru 2014. godine.

Hardi je od tada imao tri borbe u karijeri i u sve tri je slavio nokautom, a da rivali nisu izdržali ni minut u ringu, a uskoro će debitovati u UFC-u na Fajt najtu 143, 19. januara, protiv Alena Kraudera.

Pogledajte njegove nokaute:

Ubrzo posle toga Dejna Vajt bi mogao da napravi veliku borbu ukoliko pozove Stojnića, koji je već imao dva nastupa u UFC-u, ali je tada izgubio od pomenutih velikana - Velaskeza i Sturvea.

Posebno je duel sa Sturveom bio lud, jer je lice Stojnićevog rivala bilo obliveno krvlju od batina koje je dobio, ali je na kraju polugom na vratu i gušenjem uspeo da dobije izgubljeni meč.

Nema dileme da bi ovaj duel, naročito posle dešavanja u Sarajevu, imao veliki publicitet, jer bi imao epitet borbe nasilnika i čoveka koji spašava žene od istih.

Stojnić je tokom karijere ostvario 13 pobeda i tri poraza, ali od maja 2016. godine nije imao borbu u ringu. Doduše, skrenuo je i sa sportskog puta, pa je uplivao i u vode na ivici zakona.

VIDEO: Prelepa tekvondistkinja vs MMA borac: Bakočević se ovakvom dočeku nije nadao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    5. januar 2019 | 19:52

    Sasvim dobar borac. Da se vise posvetio mma sportu a manje kriminalu bilo bi nesto od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA