≫ 

Fedor nokautiran u 35. sekundi! Tužan oproštaj ruske legende MMA (VIDEO)

Da li je ovo tužan kraj jedne veličanstvene karijere, jer je Fedor istakao da bi mogao da se povuče

  • 9

Ruski MMA borac Fedor Emalianenko poražen je u borbi protiv Rajana Badera i to nokautom u prvoj rundi na Belatoru 214 u finalu Gran Prija.

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena za kojeg se mislilo da doživljava novu mladost ipak, nije imao snage da se odupre mlađem borcu.  Borba je ekspresno okončana i fanovi ruske legende mogu biti tužni i razočarani jer je Fedor već u 35. sekundi bespomoćno ležao na podu, a sudija je morao prekinuti meč.

Bader je bacio široki levi kroše koji se nije činio naročito ubitačan, ali je Fedor odmah klonuo i već u idućoj sekundi Amerikanac je bio na njemu i još jednim udarcem završio borbu.

Inače, Amerikanac je ušao u istoriju kao prvi Bellatorov borac koji istovremeno drži titule u dve kategorije, s obzirom na to da je i aktualni poluteškaški prvak u toj organizaciji.

VIDEO: Fedor je pred meč rekao da mu je ovo možda poslednja borba u karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    27. januar 2019 | 10:36

    I corava koka ubode zrno tako i ovaj. Jedan je Fedor

  • Djoma

    27. januar 2019 | 12:09

    Nikad necu shvatiti zasto veliki sportisti dozvoljavaju sebi da na kraju karijere budu ponizeni..Odavno se ovo moglo naslutiti za njega,treba znati kada reci dosta!

  • Srb

    27. januar 2019 | 12:02

    I dalje je najveći !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA