≫ 

Konor Mekgregor zabio nož u leđa ženi koja je bila uz njega dok je bio bez prebijene pare i živeo od socijalne pomoći! (FOTO)

Pratila ga je kroz život u vreme dok je bio vodoinstalater bez posla

  • 3

UFC borac Konor Mekgregor pravi je skandal majstor kada je reč o borbama na osnovu kojih zarađuje, a po svemu sudeći slično se ponaša i kada je reč o porodici, što bi moglo da ga košta braka. 

Naime, Mekgregor je poznat kao uzoran suprug i otac koji je sa svojom izabranicom Di Devlin prošao put od "trnja do zvezda". Zanimljivo, kako je i sam često isticao upravo mu je ona pomogla i stala iza njega kada su živeli u mestu nedaleko od Dablinu sa samo 188 evra mesečno koliko je iznosila socijalna pomoć za nezaposlene.

Devlin ga je bodrila, verovala u njega doj je vežbao u teretani i pokazala da se iza uspešnog muškarca zaista krije i uspešna žena koja je siromašnog vodoinstalatera pretvorila u svetsku facu i koja je postala deo svetskog žet seta.

 
 
 
View this post on Instagram
Blessed everyday.A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Ipak, posle svega što su prošli, kako prenose britanski mediji, pojavila se informacija izvesne Teri Murej iz Liverpula, koja tvrdi da je upravo Konor otac njene ćerkice. Ona tvrdi da je sa proslavljenim sportistom 2017. godine nakon konjskih trka "Grand National" provela noć u jednoj hotelskoj sobi. Tada je ostala u drugom stanju.

Kako se Konor nije javljao na njene poruke, javno je iznela zahtev da se uradi DNK test.

- Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htela da do ovoga dođe i htela sam da to rešimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala da se obratim medijima- rekla je ova 26-godišnjakinja.

Takođe, ona tvrdi da mu je poslala poruku čim je saznala da je u drugom stanju, ali nikada nije dobila odgovor. Istakla je da su Konor i ona imali odnosi samo četiri nedelje nakon što je Irac dobio sina sa Di Devlin.

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Birthday Queen Dee from your two big beasts. We love you Mammy👸🏽❤️A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

VIDEO: Sukob Mekgregora i Habiba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rijalitiking

    6. februar 2019 | 22:49

    Mekgregor kopira Slobu Radanovica lol

  • Boky

    6. februar 2019 | 18:30

    Ne razumem. On je nju izdrzavao svo vreme, ne ona njega. I kad je imao malo para i sad kad ima mnogo. Zna i ona je izdrzavano lice, ne on.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA