≫ 

Džons isprebijao Smita, sačuvao krunu UFC šampiona! (VIDEO)

Nije bilo ni trunke neizvesnosti u Las Vegasu

  • 5

Šampionski lovor ostaje na glavi Džejmsa "Bounsa" Džonsa, koji je u u Las Vegasu autoritativno savladao izazivača Entonija Smita i sačuvao pojas u poluteškoj kategoriji u UFC 235 kategoriji.

Džons je sjajno ušao u meč, videlo se odmah da "puca" od snage i energije, da je raspoložen za žestoki fajt, za razliku od Smita koji je nekako bojažljivo prišao rivalu.

Početnim udarcima sa distance Džons je lagano "otvarao" rivala, a uprvo je u povoju uvodne runde zadao prvi ozbiljniji udar Smitu - nogom iz okreta.

Raznovrsnim potezima Džons je umarao rivala i u nastavku, u drugoj rundi ga je dobro uzdrmao "patosiranjem" i tu već bodovno stekao veliku prednost.

Najačl udar zadao je rivalu u četvrtoj rundi žestokim udarcem kolenom u glavu dok je Smit klečao, međutim bio je to nedozvoljen udarac, pa su Džonsu sudije skinule dva poena. To, ipak, nije uticali na konačan ishod, Džons je do tada već akumulirao nedostižnu prednost i u velikom stilu, odlukom sudija, upisoa novu pobedničku recku u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • TMT

    3. mart 2019 | 12:38

    Covek je visok 193cm a ima raspon ruku 213cm. Najvisi raspon ruku u UFC. Jedini ko ima isti raspon je teskas Stefan Struve koji je inace i visok 213cm. Taj raspon je Dzonsova najveca prednost koja u kombinaciji sa njegovim talentom daje najboljeg borca ikada.

  • Diaz

    3. mart 2019 | 12:23

    Svi imaju plan za Jonesa dok ne udju u oktagon sa njim. Najbolji i najtalentovaniji borac u istoriji mma definitivno. Ako ne bude pravio gluposti van oktagona i ako ovako nastavi za 5 godina ce bez pitanja biti i najveci mma borac svih vremena. Jedini ko moze da ga pobedi je on sam tako sto ce da sabotira samog sebe. Inace ne vidim nikog iz divizije ko moze da ga dobije. Eventualno neki mladi talenat poput Johnny Walkera za par godina kad Jones vec zadje u "godine" a Walker jos vise uznapreduje. Ili mozda DC ali u teskoj samo.

  • B

    3. mart 2019 | 12:27

    Pisite malo vise o UFC, ova 2019 godina je puna odlicnih borbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA