≫ 

Da li već imamo nokaut godine? Masvidal patosirao Tila, nije se zaustavljao dok ga nije onesvestio! (VIDEO)

Brutalan kraj za Tila

  • 2

Žorž Masvidal savladao je Derena Tila neočekivano lako na UFC spektaklu u Londonu!

Brutalno ga je nokautirao, čak se nije zaustavljao kada je video da je već sve gotovo, sevali su udarci koji su praktično onesvestili nesrećnog rivala.

Kao da je Masvidal zapravo dobro proučio kako je već Tajron Vudli pobedio Tila pre pola godine u borbi za pojas UFC prvaka. Krošeom ga je poslao na pod, a onda je mogao da bira šta će da radi sa nesrećnim protivnikom.

Masvidal je sada na 33-13, Til ima 17-2-1, a pobedniku je ovo tek 14. nokaut u karijeri, čak 27 puta je slavio posle odluke sudija.

Zato i ne čudi euforija koju je pokazao pri slavlju... Bilo je to u 3. minutu druge runde, ućutkana je brzo publika u londonskoj O2 Areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник

    17. mart 2019 | 10:54

    Рећи ћу вам нешто сваки борац који се радује оволико то је зато што је имао страх пре борбе од борца!!!! Кад сте видјели Фјодора ,Мирка Филиповића ,Минотаура и такве борце да се радујући оволико само подигну руку горе и то је то!!!!

  • Diaz

    17. mart 2019 | 12:07

    Zao mi je Tilla. Pred svojim narodom da izgubis i to na ovakav nacin... i jos nakon onakvog ulaska u oktagon... Ne moze gore...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA