≫ 

Srbin zadao "udarac života" gorostasnom Poljaku: Impresivno rušenje već su proglasili nokautom godine! (VIDEO)

Poljak nije ni video udarac koji ga je poslao pravo na pod

  • 26

Srpski borac Aleksandar Džoker Ilić  svoj prvi nastup u okviru KSW -a dobro će zapamtiti, i to, po brutalnom nokautu koji je zadao jednoj od najvećih poljskih zvezda Damjanu Janikovskom. 

Ilić je momentalno utišao prepunu dvoranu u Lođu, a na taj način sebi obezbedio "skalp" karijere, ali i nokaut godine, piše Fight Site.

Ovaj 30-godišnji srpski borac je tokom prve dve runde imao velikih problema sa nadmoćnim rvanjem svog protivnika. Ipak, strpljivo je čekao pravu priliku koja se ukazala. Sevnula je u momentu levica srpskog borca, a taj potez bio je dovoljan da obori Poljaka na pod.

Popularni Džoker je na početku treće runde povukao high kick i to na takav način da ga njegov protivnik nije ni video. U pravom karate stilu podigao je levu nogu, a onda trzajem iz kolena udario je Poljaka tačno u glavu. Za Damjana Janikovskog posle toga nije bilo spasa, a borac iz beogradskog Ahileja mogao je da počene sa slavljem.

Inače, do sada Aleksandar Ilić ima 30 godina i upisanih 11 pobeda uz samo 2 poraza.

VIDEO: Džakić brutalnim nokautom završio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA