≫ 

Kličko dobija astronsomku cifru za povratak u ring! Sprema se bokserski spektakl!

Ako bi prihvatio ponudu, kličko bi mogao da zaradi desetine miliona

  • 4

Nekadašnji bokserski šampion Vladimir Kličko mogao bi da prekine penziju i ponovo se vrati u ring, i to, protiv Dionteja Vajldera. 

Kako prenose britanski mediji, nekadašnji promoter ovog superteškaša Tom Lafler najavio je mogući veliki povratak.

- Vladimir je imao takvu šampionsku karijeru, da je mnogima ogromna želja da ga još gledaju u ringu -  rekao je Lefler.

Kličko nije ulazio u ring od aprila 2017. godine i spektakularne borbe na londonskom Vembliju u kojem je pobedio aktuelni svetski prvak Entoni Džošua. Kasnije te godine Kličko je objavio povlačenje. Ipak, glasine kruže da je blizu potpisivanja ugovora vrednog 60 miliona funti za tri borbe.

- Ne znam da li je potpuno zadovoljan onim što je ostvario i načinom na koji se povukao. Odluka će svakako biti na njemu. Na društvenim mrežama postavlja snimke na kojima se vidi da radi – i dalje ima taj borliački "virus". Lično bih najviše želeo da ga vidim u duelu sa Vajlderom. Bila bi to izvanredna borba - zaključio je nekadašnji Kličkov promoter.

Da podsetimo, Kličko je bio šampion u WBA, IBF, IBO, WBO i Ring, a bio je i prvak sveta u najtežoj kategoriji. U profesionalnim mečevima slavio je 64 puta u 69 mečeva. Titule je branio neverovatnih 20 puta, u rasponu od 11 godina, dok ih mu 2015. godine nije oduzeo britanski bokser Tajson Fjuri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    28. mart 2019 | 20:05

    Pa ima smisla. Josua, Vajlder i Fjuri su top 3 boksera na svetu trenutno. A jedino Vajlder se nije borio sa Klickom. Ja bih voleo da vidim tu borbu.

  • Душан Краишник

    28. mart 2019 | 21:33

    Мислим да Владимир може да побједи и Џошуо или како се зове и све остале ,,, мора само да буде агресивнији!!! За мене лично топ боксер који боксује та себе. А не за публику,, сви ви који лупате овде како није добар боксер,,, шта треба да заврши јао Али или неки други а ви би опет коментарисали лигње!!!!!Жив бил Кличко али Брат ти је још Бољи Борац

  • ĆupričaninSWE

    28. mart 2019 | 20:29

    Njegov stil mi se uopšte ne sviđa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA