≫ 

Veljko za 15 sekundi upisao novi skalp: Čim je video Ražnatovića, protivnik se uplašio pa bacio peškir! (FOTO)

Došao sam da se borim - rekao je posle meča Veljko

  • 7

Nekoliko hiljada ljudi u lozničkoj lepotici - hali “Lagator” uživalo je u sat vremena efektivnog boksa i pobedi domaćeg BK Loznica nad Vojvodinom u meču 7. kola Lige Srbije. Lozničani su sa maksimalnih 16:0 savladali Novosađane i izbili na prvo mesto najjačeg ligaškog takmičenja u zemlji.

Meč večeri trebalo je da bude duel Veljka Ražnatovića i Miloša Jovanovića u kategoriji 91 kilogram. Veljko je agresivno krenuo, ali posle samo 15 sekundi meča trener gostujućeg borca bacio je peškir.

Još jedna pobeda u nizu za Ražnatovića, ali on nije bio srećan posle meča.

- Došao sam ovde da se borim, da se u najboljem svetlu prikažem lozničkoj publici. Ne znam kako drugi borci, ali ja ovako ne bih nikada završio meč. Nema veze ko je bolji, bitno je da se borimo, bokseri smo. Međutim, neću o rivalu. Trudiću se da i dalje boksujem za Loznicu maksimalno koliko u tom trenutku mogu. Sigurno je da imamo najbolju ekipu u zemlji i to ćemo na kraju i dokazati - rekao je posle meča vidno nervozni Veljko.

Veljko je upisao novu pobedu; Foto: BK Loznica

Još pre meča dvojica Novosađana su se predala Lozničanima, bez borbe su slavili Miloš Obradović (do 69 kilograma) i Vladan Babić (91+ kg). Nokautom su mečeve završili Boljkovac (56 kg), Janković (60 kg), Panić (75 kg) i Sandro Poletan (81 kg), dok je jedini meč do kraja odboksova i jednoglasnom odlukom sudija pobedio Sebastijan Šaćiri protiv Nenada Momirskog (64 kg).

VIDEO: Veljko Ražnatović vezao šestu pobedu u boksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kazem

    28. mart 2019 | 22:46

    Svih 6 boraca protiv kojih se borio imaju sve ukupno 6 pobeda zajedno u karijeri a preko 30 poraza..Pametnom dosta..Nek pobedi jednog ozbiljnog borca i onda ce zasluziti necije postovanje.

  • Dejan

    28. mart 2019 | 22:56

    MEJVEDER DRHTI

  • Dovla

    28. mart 2019 | 23:19

    Klicko sledeci ))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA