≫ 

Iranski Hulk prvi put ulazi u ring, lud je onaj ko njemu izađe "na crtu" (FOTO)

Prelomio je Garibi, prvu borbu radiće protiv Brazilca

  • 26

Iranski Halk, kako je iz sasvim očiglednih razloga nadimak Sajadu Garibiju, objavio je da će do kraja godine raditi prvi profesionalni meč u ringu, u MMA borbi protiv neimenovanog brazilskog oponenta.

Mesto, vreme, kao i identitet protivnika zasad se još ne znaju, ali je Garibi, kako je rekao, spreman da se uhvati u koštac sa bilo kim, bilo kada i bilo gde na svom debiju u profi ringu.

On je na društvenim mrežama obnarodovao svoju odluku koja se čekala sa nestrpljenjem, posebno u domovini, jer Iranci žele da vide koliko njihov titan može u okršajima protiv iskusnijih boraca.

- Konačno sam prihvatio moju prvu profesionalnu borbu od brazilskog borca, koja će se desiti pre 2020. godine. Spreman sam za izazov - napisao je Garibi na instagramu, gde se možete uveriti u njegove zaista čudesne gabarite.

Garibi, visok 190 cm i težak 17o kilograma, prošle godine je ustalasao borilački svet kada je najavio borbu sa "najstrašnijim čovekom na svetu", Britancem Martinom Fordom, ipak do sudara dvojice divova nikad nije došlo, možda zbog činjenice da je sve bila samo dobro osmišljena promocija jednog borilačkog turnira u Poljskoj pod okriljem "KSW" organizacije.

Kako bilo, Iranac je rešio da se oproba u ringu, istina rival mu neće biti "ubica" Ford, niti neko iz top klase MMA boraca, ali ko god da mu izađe "na crtu" moraće da ima spreman odgovor na Garibijevu veličinu i rvanje kao najjači adut.

 
 
 
View this post on Instagram
No comment #Jason#halloween #iranianhulk #persianherculesA post shared by iranian hulk 🇮🇷 (@sajadgharibiofficial) on

Mnogo hrane je u stanju da pojede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    27. april 2019 | 14:31

    Covek je smesan, nalupace ga svako ko se bavi mma

  • Rista

    27. april 2019 | 14:36

    Dovoljan je jedan precizan udarac i ova stena masti ce se srusiti ko sveca.

  • Danijel

    27. april 2019 | 14:20

    Ovaj se više napumpao nego sve naše starlete zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA