≫ 

Seksi MMA Brazilka otvorila dušu posle ataka masturbatora: Imam besane noći od tog dana...

Neprijatno iskustvo je iza ove lepotice

  • 1

Zabačena plaža u Riju bila je nedavno mesto traumatičnog iskustva brazilske MMA takmičarke Džojs Vijeire, koju je usred foto seanse prekinuo voajer masturbator.

Ona je morala da upotrebi svoje veštine iz ringa ne bi li oterala napasnika, zadala mu je nekoliko udaraca, ali iako se sve završilo bez većih posledica po nju, od tog dana ne spava kao ranije.

Kako kaže, svakodnevno joj se vraćaju slike manijaka koji je uhodi sa penisom u rukama.

- To je jako uticalo na mene, pogotovo što je izazvalo moju reakciju. Nisam sagnula glavu, suočila sam se sa njim. Čitave nedelje ne spavam najbolje, jer se budim sa slikama tog događaja u glavi - rekla je seksi Brazilka, u borilačkom svetu poznata kao Princeza Fiona.

Džojs, kao i sve žene, ogorčene su što se seksualni prestupnici ne kažnjavaju strožije.

- Nemoćne smo. Užasno je što će taj čoveki dalje biti u istom gradu u kom i ja živim, i ko zna, možda ponovo naletim na njega. Pisale su mi žene koje su imale slično isksutvo da nisu nikada prijavljivale napadače, jer su bile svesne da će napasnici ionako biti oslobođeni - rekla je Vijeira.

 
 
 
View this post on Instagram
Treino de carnaval #maythai #amor #stilodevida #muitoamorenvolvido #carnaval2019A post shared by Joyce Vieira 🧿 (@eujoycevieira) on

Vieira većinu svog vremena provodi na plaži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    29. april 2019 | 23:55

    Ma kako da ne, istraumirala se sto je videla iz daljine coveka sa penisom u rukama. A sta onda treba da kazu zene koje su silovane? Kako je nije sramota da se tako folira!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA