Bomba u bokserskom svetu: Kličko najavio da se vraća sa 43 godine, hoće da se "osveti" Džošui! (FOTO)

Da li je Kličko najavio spektakl?

  • 3

Bivši bokserski šampion sveta u teškoj kategoriji Vladimir Kličko potvrdio je da se vraća boksu, a kruže glasine da bi vrlo brzo mogao u ring sa trenutnim šampionom Entonijem Džošuom.

Džošua ga je pre tačno dve godine, aprila 2017. pobedio u 11. rundi borbe na Vembliju i od tada je apsolutni vladar među teškašima.

Sve se poklapa za revanš jer Džošua trenutno traži protivnika pošto je Džerel Miler tri puta pao na doping testu. Džošuin promoter Edi Hern rekao je u martu da je sa Kličkom bilo razgovora u vezi sa mogućim "kambekom".

Četrdeset trogodišnji Ukrajinac to je potvrdio u ponedeljak postom na Tviteru gde je rekao da njegova karijera nije gotova i da hoće opet da postane šampion.

- Mada nisam pobedio 29. aprila 2017. za mene je to bio jedan od najboljih dana u mojoj dugoj bokserskoj karijeri (do sada). Hvala Entoniju Džošui što je bio savršen protivnik i deo moje opsesije da opet postanem šampion - napisao je Ukrajinac.

Odluka o narednom Džošuinom protivniku bi trebalo da bude saopštena do utorka, s tim što je poznato da pored Klička postoje još bar četvorica na koju Hern računa kao potencijalne rivale.

Doduše, realno je da bi dogovor sa Kličkom i boks-meč sa njim privukao najviše pažnje i novca.

VIDEO - Opačić ostavio srce u ringu: Četiri puta bio na podu, svaki put ustao ali ipak izgubio od osvajača turnira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    30. april 2019 | 04:45

    On je lud, vratice ga dzosua u detinjstvo

  • Milorad

    30. april 2019 | 17:01

    Kličko propao, guraju ga da uzme neku kintu. On nikada nije ni bio neki bokser, a pogotovu sada.

  • MIKI

    30. april 2019 | 13:58

    Kad bi mogao da uzme prvo pojas(WBC) Vajdleru, onda Džošui (IBO,IBF,WBA,WBF) i time uzme sve pojasave i povuce se kao apsolutni kralj boksa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA