≫ 

Otkriven je rival Iranskog Hulka, brazilski Hulk mu poručio da će ga rastrgnuti! Na pomolu je borba titana gigantskih dimenzija (FOTO)

Brazilac poznat po oponašanju Marvelovog super heroja nestvarnih obima svakog mišića, biće, kako stvari stoje, rival iranskom gorostasu

  • 9

Ako je verovati spekulacijama koje su se pojavile, Brazilac Romario Dos Santos Alves biće prvi rival u ringu "iranskom Hulku" Sajadu Garibiju. Zanimljivo, i Alvesu je nadimak "Hulk", dovoljno je videti samo njegove, najblaže rečeno, izdeformisane i prenapumpane mišiće, i jasno je zbog čega i sličnost sa Marvelovim super junakom, sem toga što se često farba u zeleno.

Garibi je nedavno zaintrigirao svoje pratioce najavom prve profi borbe u karijeri.

- Konačno sam prihvatio svoju prvu profesionalnu borbu koja će se desiti pre 2020. godine. Spreman sam za izazov - zagolicao je Iranac skoro pola miliona svojih pratilaca.

Nije, ipak, tad i obelodanio ime rivala, a mediji u Brazilu su došli do informacije da će upravo Romario Dos Santos "na crtu" bivšem dizaču tegova. Navodno, Brazilac je već poručio Garibiju da će ga "rastrgnuti", mada i dalje se čeka zvanična potvrda vesti o sudaru dva "Hulka".

Ukoliko do sudara dođe, nesumnjivo da Brazilca čeka težak posao protiv skoro 20 cm višeg i čak 67 kilograma težeg rivala. Alves voli da se hvali svojim prenaduvanim bicepsima i tricepsima koji, da se to primetiti, teško da su plod samo mukotrpnog dizanja tegova.

 
 
 
View this post on Instagram
Lembre-se de que os vencedores fazem aquilo que os perdedores não querem fazer.A post shared by Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileirooficial) on

Obim bicepsa mu je, na primer, impozantnih 62 cm, ali je jasno da će mu sa svojih 176 cm i 103 kg trebati mnogo više od toga za trijumf u kavezu protiv 190 cm visokog i 170 kg teškog Iranca. Ovaj, sa druge strane, teško da je zastrašen od izazova koji mu se sprema u liku brazilskog ekscentrika, jer Iranac nema problem da se uhvati u koštac ni sa daleko ozbiljnijim pretnjama.

On je svojevremeno izrazio spremnost da se priključi iranskoj armiji u borbi protiv ISIS terorista.

U iščekivanju potvrde informacije o ovoj zaista neobičnoj borbi, pogledajte neke od najboljih (foto) izdanja "zelene" brazilske zveri.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileirooficial) on

 
 
 
View this post on Instagram
Eu faço o que eu gosto,e não tou nem aí para opinião dos outros,o importante é ser feliz.A post shared by Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileirooficial) on

 
 
 
View this post on Instagram
Assumir o que você é! E aceita você do seu jeito não é vergonha, vergonha e você querer ser aquilo que você não é.A post shared by Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileirooficial) on

VIDEO: Kako ona vuče vama može srce da stane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovaj mučeni

    3. maj 2019 | 17:24

    Brazilac upumpavao ulje u mišiće,dobro je živ još,cirkuzant.

  • Majkan

    3. maj 2019 | 16:03

    Iranac ce ga potarupati.Lik napumpan steroidima i ko zna cime vec direktno u misice da ih poveca.Odvratan je

  • Putin R.S

    3. maj 2019 | 19:45

    Brazilac je napumpan nekim uljima i uopste to nisu misici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA