≫ 

Pored Veljka Ražnatovića, danas ćemo gledati još 4 vrhunske borbe: Legenda srpskog boksa odlazi u penziju! (FOTO) (VIDEO)

Revija boksa pod nazivom "Poklon Beogradu" održava se u hali Ranko Žeravica od 17.30 časova

  • 5

Svi znamo da će u petak od 17.30 u okviru bokserske manifestacije "Poklon Beogradu", u hali Ranko Žeravica (bivša Hala sportova), svoju borbu imati Veljko Ražnatović, koji je tokom merenja protiv Hrvata Petra Mrvalja imao suočavanje tokom kojeg je pokazao i tetovažu Gavrila Principa.

Ali, pored Ražnatovića, ne treba zanemariti i ostale borce. Jedan od njih je i Marko Nikolić, koji se bori za mediteransku titulu sa Italijanom Adrijanom Seperandijem, ali i legenda srpskog boksa Boban Filipović, naš najbolji borac u teškoj kategoriji, koji će se ovom prilikom oprostiti od plemenite veštine.

Njega očekuje duel sa Hrvatom Marinom Golešom, koji je tokom karijere ostvario skor od 24 slavlja i četiri poraza (osvajač pojasa u verzijama WBF i WBA), a ta borba biće centralni događaj večeri.

- Čast mi je što se opraštam u svom gradu, pred porodicom i prijateljima. Nadam se osvajanju titule odlasku u zasluženu penziju u velikom stilu, iako je rival ozbiljan, što govori njegov skor. Zajedno sa svojim timom, idem na pobedu - rekao je Filipović, koji je u martu gostovao u Beču gde je boksovao protiv čuvenog Denija Vilijamsa.

Filipović u kariijeri ima skor od 25 pobeda i samo taj jedan poraz, uz amaterski skor 14/14, kao i pet profi mečeva koji nisu verifikovani. Sutra se bori za WBC titulu sveslovenskih zemalja.

Pored Filipovića, Nikolića i Ražnatovića, u ring će od naših boraca i Nikola Sjekloća i Vladan Babić.

VIDEO: Veljko Ražnatović pokazao Hrvatu mišiće na merenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA