≫ 

Uspeh novosadskog kikboksera na prestižnom turniru u Kini

Osamnaestogodišnji kikbokser iz Novog Sada Dragan Cimeša plasirao se u polufinale jednog od najprestižnijih turnira na svetu

  • 1

Dragan Cimeša, borac novosadskog Ronin-Carnage Global tima, učestvovao je na K-1 turniru osmorice za prestižni WLF pojas prvaka sveta, u kineskom gradu Zhengzhou. Wu Lin Fang (WLF) jedna je od najprestižnijih profesionalnih organizacija na planeti.

- Dragan je u četvrtfinalu savladao iskusnog domaćeg borca Shong Shao Quiu. U polufinalu bio je više nego dominantan protiv grčkog borca Giannisa Boukisa, ali na iznenađenje publike, sudije su odlučile da Grku daju pobed i prelazak u finale turnira - kazao je u izjavi za Tanjug trener Dragana Cimeše Miša Bačulov iz Ronin-Carnage Global tima.

Pogledajte jedan meč Dragana Cimeše

Osamnaestogodišnji Cimeša najmlađi je takmičar koji se ikad borio na turniru ove veličine, kažu u njegovom klubu.

- Cimeša važi za jednog od najtalentovanijih boraca na svetu. Uspeh koji je postigao na prestižnom turniru u Kini, nam je podstrek da treniramo više i jače i da našu zastavu ponosno predstavljamo na najvećim svetskim turnirima - kazao je Bačulov

VIDEO: Nikola Cimeša nokautira rivala na CFL turniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA