≫ 

Veljko se bije protiv Haradinajevog borca: Nokautiraću Arkanovog sina kao što sam i ostale Srbe, u prvoj rundi! (FOTO) (VIDEO)

Petrit Mazerkaj je spreman za meč sa Ražnatovićem, ali ne želi da to bude u Beogradu

  • 39

Srpski bokser Veljko Ražnatović, trebalo bi da radi meč protiv Petrita Mazerkaja, albanskog boksera iz južne srpske pokrajine  Kosovo, inače ljubimca Ramuša Haradinaja.

Ovo će, kako prenose mediji na Kosovu, biti najveći meč u karijeri Mazerkaja, jer se suočava sa Arkanovim sinom, a do sada je zabeležio 17 pobeda od čega 13 nokautom, i nema nijedan poraz.

Veljko Ražnatović boks meč

Veljko je u prošlom meču nokautirao Hrvata Petra Mrvalja Foto: Promo

Mediji prenose da je Veljko Ražnatović (23) sam tražio meč protiv Mazerkaja (27) preko pisma u kome je ponudio meč. Za sada se ne zna gde bi moglo da se održi ovo suočavanje, ali se pominje datum 31. avgust.

Na pitanje u kojoj rundi očekuje da nokautira rivala, Mazerkaj je rekao.

-  Mislim, kao i u slučaju njegovih zemljaka, da će se isto desiti i njemu u prvoj rundi, maksimalno u drugoj - rekao je Mazerkaj i dodao da mu je Haradinaj zabranio da meč radi u Beogradu.

VIDEO: Veljko pobedu posvetio ocu Željku, alii  majci, sestri, ženi

- Lokacija nije još odlučena jer Srbi žele da to bude u Beogradu, a premijer Ramuš Haradinaj i ostali su mi zabranili da idem u Srbiju,jer nije bezbedno za mene, jer sam prebio i ostale Srbe. Još uvek pregovaramo.

Veljko Ražnatović boks meč

Foto: Promo

Prethodno se Mazerkaj tri puta borio sa bokserima iz Srbije i sva tri puta je pobedio. Mihajl Halas je dva puta nokautiran 2012, i 2015, dok je Mihajla Finčura nokautirao isto 2015.

Na pitanje koji bokser mu je uzor odgovorio je čudno

- Svi su dobri, od svih može da se nauči, ali moj idol je Ramuš Haradinaj, jačeg čoveka nisam sreo - rekao je Mazerkaj.

VIDEO: Veljko Ražnatović u prvoj rundi nokautirao Hrvata

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma sta mi naprica

    9. jun 2019 | 11:38

    Haradinaj ti je neki idol,najobicnija kukavica i ubica dece i neduznih,trgovac organima,narkoticima,oruzjem i belim robljem....bravo momak,bice nesto od tebe....idemo Veljko imas podrsku svog naroda,da ovog "uzornog" indijanca sravnis sa zemljom

  • Sonic

    9. jun 2019 | 12:33

    Mihajl Halas i Mihajl Fincur su Srbi?

  • savetnik

    9. jun 2019 | 15:33

    Petrit Mazrekaj ima skor 17:0 uz 13 nokauta. Moraju da procene u Veljkovom stručnom štabu da li je spreman i da li ce ikad biti spreman za ovakvog protivnika. Navijaću naravno za njega ali, iskreno Veljko me nije uverio u svoj kvalitet jer mislim da njegovi protivnici svi zajedno nemaju 17 pobeda. Glupo bi bilo da doživi neki težak nokaut ili se meč prekine posle prvog ozbiljnijeg udarca koji primi. Ipak je on Arkanov sin. Nosi to veliku specifičnu težinu, naročito u ovakvim mečevima, ali ne mora zbog toga na silu da nastrada, zato što hoće da postane popularan. U slučaju da dođe do tog meča želim mu sve najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA