≫ 

Vaso u oktagon ušao u ludačkoj košulji: Pobedio je i priznao da se tukao sa prelomom šake! (VIDEO)

Ludački potez Bakočevića!

  • 6

Vaso Bakočević slavio je u glavnoj borbi FEN 25 večeri, održanoj u poljskoj Ostrodi.

On je posle adrenalinskih pet minuta trijumfovao kada je došlo do prekida, jer rival Macijej Jevtuško nije mogao da nastavi borbu.

Tako se Vaso revanširao za poraz sa KSW 28 iz 2014, ujedno, ovo mu je prvi revanš karijere. U oktagon je ušao u skladu sa nadimkom Psihopat, ogrnut u ludačku košulju, potom je oborio rivala, ali je pretrpeo i dva udarca kolena.

Jednom je pogođen u glavu, drugi put u telo, ali je i pored toga, Vaso sve preokrenuo i preuzeo dominaciju u borbi.

Jevtuško je u pauzi između rundi pozvao sudiju i rekao mu da nije u stanju da nastavi, razlog je bila povreda kolena, pa je Bakočević pobedu upisao tehničkim nokautom.

Ipak, nije ni za Vasa sve bilo idealno, na Fejsbuku je otkrio da se borio sa povređenom šakom. Povredio se u kampu, ali je odlučio da ne otkazuje borbu, već stisne zube i prilagodi taktiku kako bi šaku što više zaštitio.

- Ljudi, rekao sam vam da ovaj meč živ ne gubim, nema šanse! A zašto sam radio iz kontra garda ceo meč? Slomljena mi je šaka već tri nedelje, ali niko od mene ne želi ovo više, verujte mi, idemo glavom kroz zid! Volim vas sve i hvala svima koji su uz mene!

VIDEO: Vaso Bakočević pobedio u Poljskoj sa slomljenom šakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA