"Srpski čelik" izdržao smrtonosnu giljotinu: Veličković izbegao davljenje, ali ne i poraz! (VIDEO)

Brazilac Zeferino je upisao pobedu odlukom sudija

  • 5
Bojan Veličković Printskrin: Youtube/PFL MMA

Srpski MMA borac, Bojan Veličković, doživeo je poraz u PFL 4 (Professional Fighters League), gde je imao borbu sa Brazilcem Žoaom Zeferinom. Iako je imao znatno više udaraca od rivala, "srpski čelik", kako je nadimak Veličkovića u MMA svetu, nije uspeo da se odupre "Brazilskom samuraju", kako zovu Zeferina.

Sudije su na kraju presudile u korist Brazilca, koji je sada nanizao tri pobede uzastopno, dok je Veličkoviću ovo treći uzastopni poraz, a za pobedu ne zna još od 5. jula 2018. godine.

Bojan Veličković Printskrin: Youtube/PFL MMA

Iako je Veličković u ukupnom skoru imao više udaraca, arbitri su pobedu dodelili Brazilcu, jer su procenili da je bio konkretniji - zadao je više snažnih udaraca, dva puta je obarao Srbina i bio je više u ofanzivi u odnosu na našeg borca, koji se tokom dobrog dela branio od Zeferinovog pokušaja giljotine.

Iako je izbegao jedan od najopasnijih zahvata u MMA sportu, polugu na vratu i gušenje, Srbin nije uspeo iz defanzive da preokrene borbu, iako je zadavao manje udarce u glavu Zeferina, koji iz podređenog položaja na podu nisu imali punu snagu.

Pogledajte njihovu borbu:

VIDEO: Kako je naš najpoznatiji MMA borac otišao u penziju: Nekad sam nad ljudima izvodio “giljotinu”, a danas sadim cveće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA