≫ 

Darko Stošić ima UFC iskupljenje u Americi: Merenje prošlo, termin udarni za Evropu! (VIDEO)

Lepo UFC veče nas čeka!

  • 14
Darko Stošić Foto: youtube.com

Darko Stošić spreman je za borbu protiv Kenedije Nzečukvua, pošto je uspešno odradio vaganje, baš kao i protivnik.

Naš poluteškaš je zadovoljio potrebnu težinu od 93 kilograma, uz iskorišćavanje pola kilograma dozvoljene tolerancije, a kilograme je uspešno skinuo i Kenedi, s time da je bio 250 grama lakši od Stošića.

Borba će početi u nedelju u 21 čas po našem vremenu, a zanimljivo je to što se borbe održavaju u Njuarku - tamo je po lokalnom vremenu start u 15 časova.

Kako prenosi Fightsite.hr, razlog je što je prvo ovaj događaj trebalo da se održi u Rusiji, plan je promenjen, ali je ESPN popunio svoj večernji termin.

Onda su u UFC-u odlučili da se borba održi u dnevnom terminu kao svojevrsni test - pobunili su se MMA fanovi u Americi, u Evropi trljaju ruke, pa će Stošić glavni deo večeri otvoriti u 21.00 po srednjeevropskom vremenu.

Darko ima zadatak da se iskupi za poslednju borbu, u kojoj je bio previše pasivan i nedostajalo mu je kondicije da dokrajči Devina Klarka u Stokholmu, izgubio je sa 29-28, 29-28, 29-28 sudijskom odlukom.

- Neću tražiti izgovore za svoj poraz. Klark je imao prednost u kondiciji, naročito pred kraj meča. Lekcija iz ove borbe je jednostavna: moram se još više truditi i sledeći put biću bolji - poručio je Darko pre ove borbe.

Darko Stošić Foto: tapology

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diaz

    3. avgust 2019 | 11:46

    Nazalost nece on dugo ostati u UFC-u, ako ovu borbu izgubi isece ga iz UFC- a 90% a i ako pobedi ne vidim ga jednostavno da moze da dobije bilo koga iz top 10, npr Volkana, Reyesa, Walkera, Latifija, Rakica, Smitha, Santosa, a pogotovo ne Jonesa. Mozda bi bilo bolje da se oproba u Bellatoru. Nek je on nas sto puta, samo realno govorim. Dok za Rakica vidim da ce ozbiljnu pricu da uradi u sledecih godinu - dve. Jednostavno, Rakic je klasa iznad Stosica i tako je kako je. Najvise bih voleo da se ispostavi da sam pogresio u vezi ovoga svega ali tesko...

  • Bane

    3. avgust 2019 | 09:23

    Ajmo Dare !!! Srecno majstore ...

  • Sultan Bgd

    3. avgust 2019 | 11:39

    Ajmo Dare💪💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA