≫ 

JEZIV UDARAC: Prepolovila je ruku protivnici i dobila nadimak Kostolomka (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Brutalan potez Megali

  • 1
Megali Alvarez Foto: Twitter.com

Prethodni vikend doneo je jednu prilično brutalnu borbu u Las Vegasu, pošto je održana 57. priredba "The Joint at Hard Rock".

Megali Alvarez je obeležila veče brutalnim potezom, jer je bukvalno slomila ruku protivnici, koja se katastrofalno postavila pri udarcu nogom.

Alvarez je do sada imala 4-1 u karijeri, a sada je došla do tehničkog nokauta protiv Endi Nguen (1-1).

Ne preporučujemo vam gledanje snimka ako ste slabijeg stomaka, jer slikovito pokazuje zašto je Megali odmah dobila nadimak Kostolomka.

Posle ovakvoh udarca, Nguenova nije bila u stanju da se bori, a mnoge protivnice biće daleko opreznije kada se budu sastajali sa Megali.

- Želim joj brz oporavak, hvala Lion Fightu što mi je omogućio da se borim i pokažem najbolje na sceni, ovo je samo početak - poručila je Megali.

 
 
 
View this post on Instagram
Death with @hiro_tanno #bluearmy #steelmma #infightstyle #lionfightpromotionsA post shared by Magalie Alvarez (@magaliealvarez) on

VIDEO: Nikola Cimeša nokautirao protivnika u trećoj rundi

Možda i meč sezone za Zvezdu na Marakani večeras (20.45) protiv Kopenhagena. Kec nosi kvotu 2,00, a tip da Zvezda neće primiti gol (TM2 0) 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Kopenhagen.

Ukoliko prođe Kopenhagen Zvezda će u dvomeču s Jang Bojsom tražiti prolaz u Ligu šampiona, a kvota da će drugu godinu zaredom igrati u takmičenju po grupama je 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Ligi šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slab stomak

    6. avgust 2019 | 11:53

    Pogledajte na jutjubu povrede iz fejk rvanja takozvanih kecera. Ukucajte samo Hayabusa Injury pa vidite sta nije za one sa slabim stomakom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA