≫ 

Mekgregor rekao kada se vraća i poručio: Prestajem da pijem alkohol!

Irski UFC borac Konor Mekgregor objavio je da se u oktagon vraća 18. januara naredne godine!

  • 1
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Mekgregor će time prekinuti svoju penziju koju je u toku 2019, a Irac se nije borio još od prošlog oktobra kada je na UFC 229 izgubio od Rusa Habiba Nurmagomedova.

Mekgregor je u četvrtak objavio da je u vrhunskoj formi da se bori. Prošlog oktobra to nije bio jer ga je Nurmagomedov upravo formom i spremnošću "sažvakao" u trećoj rundi.

- Datum je dogovoren. Ne zanima me ko će mi biti protivnik. Potrebno je 66 dana da se stvori navika. Sada legnem rano i ustanem rano. Potreban je strukturni pristup uspehu. Svi milijarderi su precizno organizovani. Fokusiraću se na borbu, neću da pijem alkohol - rekao je Mekgregor.

Napomenuo je da namerava da se u Moskvi bori protiv pobednika duela Tonija Fergusona i Habiba Nurmagomedova, zakazanog za prvi deo 2020.

- Vraćam se u dobru formu. Važno mi je da je održim jer je teško boriti se iz godine u godinu - dodao je Irac.

Video: Surova priprema Habiba za meč: Pliva uzvodno u hladnoj reci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    24. oktobar 2019 | 20:09

    On moze jedino da se bori sa gubitnikom te borbe pa tek ako dobije gubitnika moze da trazi pobednika. Ili jednostavno da se bori sa Poirijerom, Gejcijem ili Kaubojem i ako pobedi onda moze da prica o revansu sa Habibom tj borbi za titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA