Konor Mekgregor odlučio da prizna krivicu pred sudom: Preti mu kazna zatvora!

Ipak, očekuje se da zbog priznanja dobije olakšice što bi značilo i novčanu kaznu

  • 2
Konor Mekgregor, Sud Foto: Tanjug/AP

Konor Mekgregor se pojavio ispred Suda u Dablinu, gde mu se sudi za napad na Dezmonda Kia, kojeg je udario u jednom pabu 6. aprila tokom promocije svog brendiranog viskija.

Kio je tada odbio Mekgregorovu turu viskija koju je ponudio čitavom pabu, a UFC borcu se to nije dopalo, pa ga je udario pesnicom u vilicu.

Sigurnosne kamere su snimile tu situaciju, pa Mekgregoru nije preostalo ništa drugo nego da prizna krivicu.

Njegovi advokati su ispred sudnice poručili da će Mekgregor da se izjasni krivim pred sudom, kao i da se izvinio žrtvi, koja je prihvatila izvinjenje.

U zavisnosti od presude, Mekgregoru preti novčana kazna od 1.500 evra ili maksimum od šest meseci kazne zatvora, ali zbog priznanja krivice, očekuje se da sudije budu blaže i da mu daju samo novčanu kaznu.

Mekgregor se 18. januara povukao iz MMA sporta i najavio penziju, ali je ove godine najavio povratak u oktagon i navodi da će se boriti 18. januara u Las Vegasu na UFC spektaklu koji se održava tada.

Za sada još nije poznato ko će mu biti rival. Očekuje se da to ne bude odmah neko veliko ime, ali Irac ima plan da do kraja 2020. godine raščisti račune sa starim dužnicima. Najpre protiv Nejta Dijaza, sa kojim je imao dve borbe u kojoj je skor 1:1, a zatim želi revanš protiv Habiba Nurmagomedova i to u Moskvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    1. novembar 2019 | 13:57

    Kazna od 1500€? Kako ce da skrpi mesec? 🤣🤣

  • Diaz

    1. novembar 2019 | 15:08

    Sledeci za Konora je ili Kauboj ili Gejci mada bi on hteo Edgara jer je Edgar mali, bas kakav odgovara Konoru i kakve je navikao da pobedjuje dok se borio u pero kategoriji. Ali srecom cak i Dejna Vajt nece da mu da Edgara jer i on vidi da ta borba nema smisla i da niko ne zeli to da gleda. Dejna hoce da mu da Kauboja sto je sasvim logicno i ima najvise smisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA