• 5

Bugarin olešio od batina razvratnu ženu i njenog dečka kečera! Štake i stolice letele na sve strane

Jednom za svagda odlučili su da reše nesuglasice, i to, u ringu

  • 5

Poslednjih nedelja u svetu američkog rvanja aktuelna je priča u kojoj je supruga bugarskog kečera Aleksandra Ruseva, Lana, prevarila muža sa tamnoputim kolegom Bobijem Leslijem.

Iz nedelje u nedelju plavuša je začikavala svog supruga snimcima na kojima je u krevetu sa novim dečkom. Bilo je i strasnih poljubaca koje je kačila na društvene mreže. Sve, kako bi iznervirala Ruseva.

Sve je kulminiralo u noći između ponedejka i utorka kada je došlo do borbe između Ruseva, Bobija, i ostalih kečera koje su se svrstale na jednu ili drugu stranu. Zanimljivo, Bobi je bio povređen i na štakama, ali se ipak uključio u borbu, naravno koristeći sve raspoložive rekvizite. I pored toga, Bugarin je izašao kao pobednik.

Naravno, kako je verovatno reč o scenariju spremljenom za borbu, ovakav epilog i ne čudi. Ipak, supruga je uživala.

Kako je sve izgledalo pogledajte:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Фамилија

    Не пратим америчко рвање, али за све оне који сад крену да причају како је то намештено и како "глупи Американци све гледају", знајте да они знају да је намештено и да је ово шоу, као што постоје филмови, као што постоје серије и оне су исто намештене ако нисте знали, па их ви ипак гледате. Јел ово нискоинтелектуална забава? Да јесте, али је вероватно боља од ријалитија из Србије.

  • DARKO 100%

    Budale koje prave odlican shou💪

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima