≫ 

Drama popularnog srpskog MMA borca: Dušan Džakić u borbi da sačuva vid, potpuno se okrenuo Bogu!

Posle borbi u ringu, Džakić sada vodi važniju bitku u bolnici, ali i deli važne lekcije omladini

  • 24

Jedan od najpopularnijih srpskih MMA boraca, Dušan Džakić, imao je treću operaciju u poslednjih 10 dana. On je posle duge profesionalne MMA karijere i nebrojano borbi u ringu, odlučio da se penzioniše, a sada u bolnici vodi veliku bitku da sačuva svoj vid.

Džakić se svojim pratiocima obratio putem Instagrama, gde je rekao da je za poslednjih 10 dana imao treću operaciju na očnoj klinici u borbi da sačuva vid.

On je u poslednje vreme posle završetka karijere odlučio da se okrene Bogu, pa je tako imao i hodočašće ka Svetoj Gori, promenio je način izražavanja, koji je nekada bio pun psovki i sada deli savete deci da uzore traže u vatrogascima, poštenim policajcima i vojnicima, lekarima, učiteljima, naučnicima.

Gotova je evo, slava Bogu, i treća operacija na očnoj klinici, za ovih desetak dana koliko ležim ovde u borbi da se vid sačuva. Zahvalan sam za sve što mi se u poslednje vreme dešava u životu (kraj karijere, hodočašce ka Svetoj Gori, promena načina izražavanja, ovaj problem sa okom, moja bašta, moj posao, privatni problemi i lepe situacije, uglavnom bukvalno sve) i žao mi je kada vidim meni drage ljude da se rastuže, jer sam ja srećan i zahvalan na svemu, jer iza svega stoji dobar plan za sve nas.

Dušan Džakić Dušan Džakić u ringu; Foto: Telegraf.rs

- Ovih dana sam dobio hiljade poruka i vecina njih glasi " ti si moj idol, uzor" , sakloni Gospode, i ovim putem želim da se obratim pre svega mlađima. Idole nikako nemojte imati, a uzore ne tražite u nama "poznatima". Mi "poznati" svet ne činimo boljim, činimo ga možda u dobru ruku zabavnijim, u goru ruku luđim, sportisti, pevači, glumci i druge javne ličnosti , kada poentu ogolimo, postajemo zbog ličnog samoljublja, što ne mora biti nikako loše, naprotiv, ako promovišemo dobro, onda samo napred.

- Pravi heroji, ipak, nismo mi, to su vatrogasci, učitelji, lekari, pošteni policajci i vojnici, naučnici. Ja prvi, najgori od svih, nisam promovisao na početku i sredinom karijere skoro ništa dobro, ali se nadam da je to zbog moje mladosti. Zato sve vas molim za oprost, za svaki nesportski potez u borbi, ili psovku u emisiji, ili gordost u stavu. Ja sam dobro i srećan sam, zahvalan za lek koji sam dobio, lek k'o lek, na početku gorak, na kraju spasonosan. Živi bili i izvinite na "smaranju", voli vas vas brat Dušan.

Video: Kako je naš najpoznatiji MMA borac otišao u penziju: Nekad sam nad ljudima izvodio “giljotinu”, a danas sadim cveće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    25. novembar 2019 | 16:35

    Evo još jedne lutajuće duše koja traži spasenje od nečeg imaginarnog izmišljenog za neobrazovane i nepismene. Brate tebe su tukli ovozemaljci a sada moliš se za oproštaj da te ne tuku neki vanzemaljci. Ti pripadaš onoj vrsti Srba koje su urnisali i prebijali ali si im to opraštao zarad dolara ili eura ali tada si se odricao Boga.

  • Zemun

    25. novembar 2019 | 14:19

    Umlatili ga svi živi, pa se razočarao.

  • Naki

    25. novembar 2019 | 14:35

    SVE NAJBOLJE,DUŠANE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA